НОВИНИ ТА АНОНСИ

Проведно підвищення кваліфікації викладачів НУХТ

Проведно підвищення кваліфікації викладачів НУХТ

Викладачі кафедри інформатики та обчислювальної техніки ІПДО НУХТ доценти Петренко О.Я. та Ярковий А.О. провели навчання для групи своїх колег з Національного університету харчових технологій.

З метою покращення та впровадження новітніх технологій у навчально-методичну роботу співробітники кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – професорка Людмила Кривопляс-Володіна, доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська та інженерка Тетяна Д'яченко успішно пройшли курси «Можливості бібліографічного контент-менеджера Zotero» та «Сучасні методи оброблення текстової інформації».

Один із напрямків, який обрали викладачі, – вивчення можливостей бібліографічного контент-менеджера Zotero. Завдяки цьому курсу вони отримали поглиблені знання щодо ефективного збору, організації та використання бібліографічних джерел. Zotero є незамінним інструментом для підготовки наукових робіт і опублікованих матеріалів.

Курс «Сучасні методи оброблення текстової інформації» відкрив викладачам нові горизонти у роботі з текстом. Вони освоїли методи аналізу та оброблення текстової інформації, що розширює їх можливості в педагогічній та науковій діяльності.

Підвищення кваліфікації викладачами кафедри мехатроніки та пакувальної техніки у курсах «Сучасні програмні засоби для систематизації наукових даних та роботи з науковими джерелами на прикладі бібліотечного контент-менеджеру Zotero» та «Сучасні методи оброблення текстової інформації» свідчить про їхнє прагнення до вдосконалення процесу навчання та застосування новітніх технологій у вищій освіті.