ІПДО НУХТ

INDB NULT – Institut von Nach-Diplombildung der Nationaluniversität von Lebensmitteltechnologien

Lizenz von Ministerium der Bildung und Wissenschaft von Ukraine АЕ #527693 vom 23.12.2014

Das Institut von Nach-Diplombildung wurde infolge der Reorganisation von ehemaligem Institut von Fortbildung und Umschulung der Leiter und Fachleuten der Lebensmittel- und Verarbeitungsindustrie gebildet. Es wurde in der Nationaluniversität von Lebensmitteltechnologien integriert.

Das Institut führt Training der Leiter und Fachleuten von Betriebe der Lebensmittel- und Verarbeitungsindustrie von verschiedener Form des Eigentums durch. Wir laden Sie ein Ihres Berufsniveau zu erhöhen. Man kann aus folgenden Training Kursen auswählen:

  • Spezialisierung (mehr als 500 Stunden);
  • Fortbildung (72 bis 500 Stunden) inklusive kurzfristige Seminare (weniger als 72 Stunden);
  • Businessplanung Training;
  • Masterklassen;
  • Individuelle Beratung.

Das Institut praktiziert, bestellungsgemäß von Kunden, ein Training in Gruppen (Beratungen) von Leiter und Spezialisten von einer oder einigen Spezialrichtungen um ein Problem zu bestimmen und zu lösen, Antikrisenmaßnahme zu kontrollieren usw.

Such groups could consist of managers, legal advisers, departments' heads, other specialists according to the customer's choice. Confidentiality is preserved. Target-oriented seminars could be carried out directly at a customer's site.

Diese Gruppen können, bestellungsgemäß von Kunden, aus Managers, Juristen, Abteilungsleiter, anderen Spezialisten bestehen. Vertraulichkeit ist erhaltet. Zweckgebundene Seminare kann man direkt beim Kunden durchführen.

Das Institut arbeitet eng in sein Tätigkeit mit der Nationaluniversität von Lebensmitteltechnologien, mit den führenden Forschungsinstituten, mit Staatsdepartement von Lebensmittel, Ministerium von Agroindustrie Politik, Umweltschutz, außerordentliche Situationen und mit dem Staatskomitee von Standards zusammen. Studenten und Teilnehmern von Seminaren bekommen methodische Materialen und Heimstätte.

INDB NULT
Estonska Str. 8a
Kyiw
UKRAINE
03190
Tel/FAX: 00380444491233

 
  • nuht-banner
  • Баннер

Ми в соціальних мережах

Меню користувача


Оголошення

3 12 по 17 червня відбувся черговий тренінг за Проектом UNIDO/GEF для фахівців ДП "Укрспирт". Детальніше. Фоторепортаж.

Викладачі ІПДО НУХТ провели заняття на цукрових заводах Львівської області. Детальніше. Фоторепортаж.

8 червня 2017 р. відбулися збори науково-педагогічного колективу по виборах директора. Обрано директором ІПДО НУХТ В.І. Баранова.

Запрошуємо 16 червня 2017 рна конференцію «Сучасні системи впровадження безпечності і якості харчових продуктів». Детальніше

26-27 квітня в Інституті радом з ГО "Фумігаційна Асоціація" провели семінар з безпечності харчових продуктів. Програма. Фоторепортаж.

29-30 березня Інститут узяв участь у Міжнародній науково-технічній конференції "Перспективи розвитку цукрової промисловості України". Програма. Фоторепортаж.

13-25 березня 2017 р. в ІПДО НУХТ підвищили кваліфікацію бухгалтери і технологи ДП "Укрспирт". Фоторепортаж

Закінчили підвищення кваліфікації за двотижневою програмою фахівці цукрового виробництва. Фоторепортаж

22 березня 2017 р. відбувся майстер-клас у крупі фахівців кондитерського виробницва. Фоторепортаж

1 березня 2017 р. відбулася відкрита лекція д.е.н. професора О.Б. Бутнік-Сіверського на тему "Фінансовий менеджмент підприємств. Складові ринку фінансів" в групі спеціалістів економічних служб ДП "Укрспирт" Фоторепортаж.

29 березня 2017 р. Інститут бере участь у щорічній конференції цукровикв України. Запрошуємо до співучасті!

1-3 березня 2017 р. ІПДО НУХТ взяв участь у роботі IFFIP'2017 - Форуму харчової промисловості та упаковки. Фоторепортаж

20-25 березня 2017 р. запрошуємо кондитерів до участі в семінарі з безпеки та якості продукції. Програма

16-17 лютого 2017 р. ІПДО разом з ВГО "Фумігаційна асоціація" провели семінар-нараду "Деякі питання санітарного і фітосанітарного контролю в Україні. Безпека поводження з пестицидами та агрохімікатами". Програма. Фоторепортаж

18 листопада закінчили двотижневе навчання групи фахівців ДП "Укрспирт". Фоторепортаж.

8-9 листопада ІПДО НУХТ спільно з ВГО "Фумігаційна асоціація"проводить семінари "Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів". Фоторепортаж.

1-3 листопада 2016 року Інститут узяв участь у виставці Horech - експофорум ресторанно-готельного бізнесу. Фоторепортаж.

28 жовтня 2016 р.закінчила двотижневе навчання група інженерів-технологів хлібопекарської промисловості. Фоторепортаж.

18-20 жовтня 2016 р. Інститут взяв участь у роботі IX Міжнародної виставки LABComplEX та провів Науково-практичну конференцію «Якість і безпечність харчової продукції. Доступ української продукції на ринок ЄС». Фоторепортаж.

Святкування Дня Харчовиків.

5-6 жовтня доцент Г.І. Волощук взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Инновационные технологии в пищевой промышленности» (Бэларусь, Мінськ) та виступила з доповіддю.

23.09.2016 р. в Інституті закінчила двотижневе підвищення кваліфікації група спеціалістів виробничих лабораторій, хіміків спиртового виробництва.

13-15 вересня 2016 р. Iнститут взяв участь у міжнародних виставках INPRODMASH & UPAKOVKA'2016. Фоторепортаж.

13-15 вересня 2016 р. науковці Інституту взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів». Програма.  та ІІІ Науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Програма. Фоторепортаж.

У травні 2016 року на базі ІПДО НУХТ були проведені тренінги для фахівців підприємств цукрової (16-20 травня) та хлібопекарської (23-27 травня) промисловості за проектом UNIDO/GEF з пiдвищення енергоефективностi та стимулювання відновлювальної енергетики. Фоторепортаж. Програми

12-14 квітня 2016 року Інститут взяв участь у роботі Форуму IFFIP’2016, який об'єднав виставки: «Прод Експо», «Пак Експо», «ПродТехМаш» і «Хлібопекарська і кондитерська індустрія». Фоторепортаж.

31.03-01.04. 2016 року в Національному університеті харчових технологій відбулася конференція цукровиків. Програма.

16.03 та 22.03.2016 в Інституті післядипломної освіти НУХТ на кафедрі виробництва цукру та сахаридів відбулися відкриті лекції. Фоторепортаж.

14-18 березня 2016 року в ІПДО НУХТ відбулося навчання в групі технологів за темою: "Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів". Фоторепортаж.

16-17 лютого 2016 р. науковці Інституту взяли участь у Міжнародному семінарі «Охорона праці в аграрному секторі України: виклики та нові можливості для розвитку». Програма. Фоторепортаж 

Вийшов у світ підручник "Технологія цукру у 3-х томах. Доценту К.Д.Скорику належить розд. 4 "Кристалізація" у Т. 3.

Архів новин