ІПДО НУХТ

IPP UNIA — L'Institut de perfectionnement professionnel de l'université national de l'industrie alimentaire de l'Ukraine

La licence de Ministère de l'Education et des Sciences de l'Ukraine #АЕ № 527693 du 23.12.2014

L'institut accomplit la formation des managers et des spécialistes d'entreprises de l'industrie alimentaire de tous les types de propriété. Nous vous invitons de relever votre niveau professionnel par les cours suivants:

  • Spécialisation (plus de 500 heures);
  • Perfectionnement professionnel (de 72 à 500 heures) et les courts séminaires (moins de 72 heures);
  • Training de planification d'activité;
  • Cours de maître;
  • Consultations individuelles.

L'institut comprend 8 département:

Départements d'une branche d'industrie:
Départements interindustrielles:

Sur le demande de client l'institut organise les études collectives (y compris consultations) des managers et des spécialistes d'un ou plusieurs spécialités. Ces groupes peuvent consister de managers, jurisconsultes, directeurs de département et autres spécialistes en cohérence avec le choix des clients. La confidentialité est assurée. Les séminaires à affectation déterminée peuvent être reportés à côté du client.

Dans son activité l'institut collabore étroitement avec l'université national de l'industrie alimentaire, les centres de recherche principaux, national département de l'industrie alimentaire, ministère de politique agro-industrielle, ministère de protection de l'environnement, ministère de risques majeurs et comité national de standardisation.

Les étudiants et les participants des séminaires sont pourvus de matérielle méthodique et de logement.

IPP UNIA
Ukraine
8a, rue Estonska - 03190, Kyiv.
Tel./fax: 38 04 44 49 12 33

 
  • nuht-banner
  • Баннер

Ми в соціальних мережах

Меню користувача


Оголошення

8 червня 2017 р. відбулися збори науково-педагогічного колективу по виборах директора. Обрано директором ІПДО НУХТ В.І. Баранова.

Запрошуємо 16 червня 2017 рна конференцію «Сучасні системи впровадження безпечності і якості харчових продуктів». Детальніше

26-27 квітня в Інституті радом з ГО "Фумігаційна Асоціація" провели семінар з безпечності харчових продуктів. Програма. Фоторепортаж.

29-30 березня Інститут узяв участь у Міжнародній науково-технічній конференції "Перспективи розвитку цукрової промисловості України". Програма. Фоторепортаж.

13-25 березня 2017 р. в ІПДО НУХТ підвищили кваліфікацію бухгалтери і технологи ДП "Укрспирт". Фоторепортаж

Закінчили підвищення кваліфікації за двотижневою програмою фахівці цукрового виробництва. Фоторепортаж

22 березня 2017 р. відбувся майстер-клас у крупі фахівців кондитерського виробницва. Фоторепортаж

1 березня 2017 р. відбулася відкрита лекція д.е.н. професора О.Б. Бутнік-Сіверського на тему "Фінансовий менеджмент підприємств. Складові ринку фінансів" в групі спеціалістів економічних служб ДП "Укрспирт" Фоторепортаж.

29 березня 2017 р. Інститут бере участь у щорічній конференції цукровикв України. Запрошуємо до співучасті!

1-3 березня 2017 р. ІПДО НУХТ взяв участь у роботі IFFIP'2017 - Форуму харчової промисловості та упаковки. Фоторепортаж

20-25 березня 2017 р. запрошуємо кондитерів до участі в семінарі з безпеки та якості продукції. Програма

16-17 лютого 2017 р. ІПДО разом з ВГО "Фумігаційна асоціація" провели семінар-нараду "Деякі питання санітарного і фітосанітарного контролю в Україні. Безпека поводження з пестицидами та агрохімікатами". Програма. Фоторепортаж

18 листопада закінчили двотижневе навчання групи фахівців ДП "Укрспирт". Фоторепортаж.

8-9 листопада ІПДО НУХТ спільно з ВГО "Фумігаційна асоціація"проводить семінари "Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів". Фоторепортаж.

1-3 листопада 2016 року Інститут узяв участь у виставці Horech - експофорум ресторанно-готельного бізнесу. Фоторепортаж.

28 жовтня 2016 р.закінчила двотижневе навчання група інженерів-технологів хлібопекарської промисловості. Фоторепортаж.

18-20 жовтня 2016 р. Інститут взяв участь у роботі IX Міжнародної виставки LABComplEX та провів Науково-практичну конференцію «Якість і безпечність харчової продукції. Доступ української продукції на ринок ЄС». Фоторепортаж.

Святкування Дня Харчовиків.

5-6 жовтня доцент Г.І. Волощук взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Инновационные технологии в пищевой промышленности» (Бэларусь, Мінськ) та виступила з доповіддю.

23.09.2016 р. в Інституті закінчила двотижневе підвищення кваліфікації група спеціалістів виробничих лабораторій, хіміків спиртового виробництва.

13-15 вересня 2016 р. Iнститут взяв участь у міжнародних виставках INPRODMASH & UPAKOVKA'2016. Фоторепортаж.

13-15 вересня 2016 р. науковці Інституту взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів». Програма.  та ІІІ Науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Програма. Фоторепортаж.

У травні 2016 року на базі ІПДО НУХТ були проведені тренінги для фахівців підприємств цукрової (16-20 травня) та хлібопекарської (23-27 травня) промисловості за проектом UNIDO/GEF з пiдвищення енергоефективностi та стимулювання відновлювальної енергетики. Фоторепортаж. Програми

12-14 квітня 2016 року Інститут взяв участь у роботі Форуму IFFIP’2016, який об'єднав виставки: «Прод Експо», «Пак Експо», «ПродТехМаш» і «Хлібопекарська і кондитерська індустрія». Фоторепортаж.

31.03-01.04. 2016 року в Національному університеті харчових технологій відбулася конференція цукровиків. Програма.

16.03 та 22.03.2016 в Інституті післядипломної освіти НУХТ на кафедрі виробництва цукру та сахаридів відбулися відкриті лекції. Фоторепортаж.

14-18 березня 2016 року в ІПДО НУХТ відбулося навчання в групі технологів за темою: "Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів". Фоторепортаж.

16-17 лютого 2016 р. науковці Інституту взяли участь у Міжнародному семінарі «Охорона праці в аграрному секторі України: виклики та нові можливості для розвитку». Програма. Фоторепортаж 

Вийшов у світ підручник "Технологія цукру у 3-х томах. Доценту К.Д.Скорику належить розд. 4 "Кристалізація" у Т. 3.

Архів новин