ІПДО НУХТ

Семинар
Міністерство освіти і науки України
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інститут післядипломної освіти
Ліцензія Міністерства освіти та науки України серія АЕ № 636488 від 19.06.2015 р.

До уваги підприємств кондитерської галузі!
Інститут післядипломної освіти НУХТ
планує підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерських підприємств за тематикою
«Сучасні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів. Проблеми безпечності та якості»
проведення занять з 18 по 22 березня 2019 р.

Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс з сучасних технологій;
- презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
- надання консультативних послуг.
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, захищають випускну роботу видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№ 5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).
Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача.

Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу – 2500 грн. (ПДВ не сплачується).

У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за два тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком. Вартість проживання у 4-місному номері становить від 100 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.

Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду чи факсом (044) 449-68-89 надіслати листа на ім’я директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича, в якому вказати:
- повну юридичну назву підприємства;
- прізвище, ім’я та по-батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
- банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ;
- телефон та електрону пошту головного бухгалтера;
- кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
- необхідність у проживанні в гуртожитку.

Телефони для довідок (044) 449-68-89 (планово-договірний відділ); (044) 449-46-09 (бухгалтерія). Телефони кафедри: (067)-443-50-73; (066)-442-48-21 – Букшина Людмила Семенівна (куратор групи); Тел./факс: (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв.

Програма підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерської галузі
за тематикою: «Сучасні аспекти виробництва борошняних
кондитерських виробів. Проблеми безпечності та якості»:

У програмі будуть розглянуті питання:
• Сучасні тенденції розвитку ринку кондитерських виробів. Інноваційні рішення та зарубіжний досвід у розширенні асортименту борошняних кондитерських виробів (БКВ).
• Технологічні властивості основної та додаткової сировини, вимоги до якості та безпечності. Актуальні питання коригування властивостей сировини для різних груп БКВ.
• Аналіз ринку харчових добавок, технологічні властивості основних груп: стабілізаторів, емульгаторів, драглеутворювачів, загусників, барвників, консервантів, антиоксидантів. Особливості застосування при виробництві різних груп БКВ та оздоблювальних напівфабрикатів.
• Сучасні технології та обладнання для виробництва основних груп БКВ: затяжного, цукрового, здобного печива, крекерів, вафель, листкованих виробів, пряників, кексів, тортів та тістечок.
• Аналіз процесів, які відбуваються при зберіганні БКВ. Шляхи подовження термінів придатності до споживання.
• Аналіз основних тенденцій в оформленні виробів. Презентація напівфабрикатів для оздоблення.
• Технохімічний контроль сировини, напівфабрикатів та готових виробів.
• Мікробіологічні аспекти сировини, напівфабрикатів та готової продукції. Способи захисту продукції від мікробіологічного псування.
• Вода. Вимоги до якості та безпечності.
• Система НАССР. Етапи розробки та впровадження.
• Програми передумови. Санітарна програма підприємства – вимоги, приклади побудови. Мийні та дезінфекційні засоби. Оцінка ефективності прибирання та дезінфекції
• Аналіз небезпечних чинників у кондитерському виробництві. Методологія проведення аналізу небезпечних чинників.
• Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту підприємств. Вимоги торговельних мереж до постачання кондитерських виробів.

Програма може бути доповнена актуальними питаннями для Вашого виробництва.