Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

З 10 вересня по 7 жовтня було проведено підвищення кваліфікації для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс» за темою «Сенсорний аналіз».

В програмі семінару лекційні та практичні заняття з основних питань:

  1. Сенсорний аналіз у визначенні якості продуктів харчування.
  2. Психофізіологічні основи сенсорного аналізу.
  3. Методи сенсорного аналізу.
  4. Підготовка дегустаторів.
Старший викладач кафедри переробки м’яса та молока Гапченко Н.О. проводить заняття з фахівцями.