19-23 листопада 2012 року.
м. Київ, Інститут післядипломної освтіи НУХТ, вул. естонська, 8а
В порядку денному семінару
1. Поглиблення та поновлення знань з питань мікробіології (за новою інструкцією).
2. Лабораторний практикум в Центрі лабораторних досліджень сировини та харчових продуктів:
2.1. Фізико-хімічні дослідження та методи виявлення фальсифікації молока, молочного жиру в маслі вершковому, сирах твердих.
2.2. Візначення вмісту загального фосфору методом спектрометричної молекулярної абсорбції ДСТУ 1809874-2005.
2.3. Дослідження азотистих сполук сиру.
2.4. Визначення загальної кількості білку і пептидів.
2.5. Визначення мила в молоці.
2.6. Визначення кальцію в сирах.
2.7. Дослідження молочних жирів на додання жирів рослинного походження (пальмові олії тощо).
Доцент Колеснікова С.С. в лабораторії зі слухачами Підвищення кваліфікації завідувачів лабораторій
Семінар завідувачів лабораторій молокопереробних підприємств