УПРАВЛIННЯ БЕЗПЕЧНIСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТIВ НА ОСНОВ HACCP
Катаєва С.Є. під час доповіді Конференція з безпечності харчових продуктів
Конференція з управління безпечності на основі HACCP. Учасники Конференція Європейське законодавство щодо безпечності харчових продуктів
Подрушняк А.Є., Колесник С.Д
Учасники семінару: "Реологія харчових продуктів" Керівник Центру лабораторних досліджень харчових продуктів
Онищук Ніна Іванівна
Доцент ІПДО НУХТ Волощук Г.І., заст. голови ВАП Жукова О.В. Студенти НУХТ на стенді ІПДО. Доцент Волощук Г.І.
Сорокін А.І., Скорик К.Д. та Пархоменко Зоя на нашому стенді Викладач О.Кирпиченкова зі студентами коледжу
Відвідувачі на стенді ІПДО Демо-тур зі слухачами
Інженер-Мікробіолог ІПДО Євдокимова С. ХІМЛАБОРРЕАКТИВ Корнієвська О., НУБіП Жованик Т.Н.
Керівник департаменту фірми LMT Наталія Хорошилова-Тереня