Дослідження технологічних показників якості борошна житнього

Дослідження технологічних показників якості борошна житнього

Доцент Галина Волощук (кафедра харчових виробництв ІПДО НУХТ) виступить з доповіддю «Дослідження технологічних показників якості борошна житнього» в рамках конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка проходитиме під час роботи щорічних виставок INPRODMASH & UPAKOVKA 2023, у спеціалізованому розділі експозиції хлібопекарської промисловості BAKERY Ukraine.

Шановні колеги!  Інститут післядипломної освіти НУХТ запрошує науковців, виробничників, студентів до участі в VІІ Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференції 20 вересня 2023р., початок о 14:00.

Організатори:

Об’єднання «Укрхлібпром», Національний університет харчових технологій, компанія «АККО Інтернешнл».

Адреса: Берестейський просп., 40Б, АККО Інтернешнл, Kyiv, Ukraine.

Доцент Галина Волощук є провідним викладачем хлібопекарського напряму на кафедрі, проводить підвищення кваліфікації фахівців хлібопекарської галузі, виїжджає на підприємства для проведення семінарів за угодою сторін.