Підвищення кваліфікації працівників мережі ЕПІЦЕНТР

Підвищення кваліфікації працівників мережі ЕПІЦЕНТР

Викладачі кафедри переробки сільськогосподарської продукції: доцент Рубан Олег Миколайович та старший викладач Кічула Ярослав Петрович провели підвищення кваліфікації працівників мережі ЕПІЦЕНТР.

28 вересня 2023 року вони разом з фахівцями ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві долучились до проведення навчального заходу для працівників мережі ЕПІЦЕНТР, які мають відношення до обігу харчових продуктів, за навчально-тематичним планом «Цільове навчання внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції (НАССР)», погодженим ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві.

Зокрема, були підняті питання:

  1. Внутрішній аудит системи менеджменту безпечності харчової продукції: вимоги; порядок здійснення; документування.
  2. Управління токсичними сполуками та речовинами, організація контролю шкідників на потужності. Програми передумов в контексті нормативно-правових актів.
  3. Правові аспекти: політика в сфері харчової безпеки; основи закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»; вимоги та відповідальність у сфері харчової безпеки.

Надалі планується проведення подібних навчань в інших мережах супермаркетів м. Києва, які займаються обігом харчових продуктів.