ІПДО НУХТ

СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБIВ

Програма підвищення кваліфікації технологів кондитерського виробництва:

• Сучасні вимоги до якості і безпеки борошняних кондитерських виробів. Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту. Вимоги торговельних мереж до постачання борошняних кондитерських виробів.
• Актуальні питання коригування властивостей сировини і формування якості.
• Особливості застосування додаткових структуроутворювачів (емульгаторів стабілізаторів, поліпшувачів, згущувачів, драглеутворювачів та розпушувачів), їх вплив на якість кондитерських виробів.
• Порівняльна характеристика жирів та їх замінників у кондитерському.
• Інноваційні технології та рецептури тортів, тістечок, комбінованого печива пряників, листкованих виробів, мафінів.
• Рекомендації по виготовленню галетного печива на обладнанні для листкованих виробiв.
• Аналіз дефектів кондитерських виробів, причини їх виникнення та способі попередження.
• Способи виробництва борошняних кондитерських виробів з подовженим термiном зберiгання.
• Сенсорний контроль оздоблених виробів.
• Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпеку продукції. Виробнича санітарія.
• Сучасне обладнання, особливості експлуатації. Техніка безпеки.
• Технологічні розрахунки.

Майстер-клас по оздобленню тортів та тістечок, арт-композиції.

- Особливості використання приготування маршмелоу при оздобленні кондитерських виробiв.
- Приготування мастик та особливості формування декоративних елементів, об'ємних пустотілих фігур.
- Виготовлення та формування букетів для оздоблення кондитерських виробів.
- Формування та глазурування оздоблювальних композицій із фруктів та ягід.
- Робота з аерографом.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Семинар_2016  Семинар_2016
Семинар_2016  Семинар_2016   
Семиран_2016   Семинар_2016 
Семинар_2016  Семинар_2016 
Семинар_2016  Семинар_2016 
Семинар_2016  Семинар_2016 
Семинар_2016  Семинар_2016