ІПДО НУХТ

Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів

        8-9 листопада 2016 року Інститут післядипломної освіти НУХТ спільно з ВГО "Фумігаційна асоціація" за сприяння Робочої групи розвитку саморегулювання в аграрному секторі АЦ Аграрного союзу України, Департамента продовольства Мінагрополітики і продовольства України та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проводять цикл семінарів "Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів". Учасники семінарів: представники аграрного бізнесу; оператори аграрних ринків та ринків обігу продуктів харчування; фахівці підприємств зернозбереження та зернопереробки; оператори з логістики; фахівці підприємств аграрного пест-контролю; виробники та користувачі пестицидів та агрохімікатів.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів  Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів
Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів  Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів
Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів  Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів
Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів  Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів
Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів  Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів
Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів  Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів
Сучасні системи контролю безпечності харчових продуктів