В Інституті післядипломної освіти НУХТ (м. Київ, вул. Естонська, 8а ) на 2017-ий рік .
п/п | Посадові категорії | Тривалість, днів | Період навчання |
---|---|---|---|
1. | Керівники підприємств та їх заступники з комерційної діяльності | 12 | 06.02-18.02 |
2. | Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти | 12 | 20.02.-04.03 |
3. | Головні бухгалтери, бухгалтери | 12 | 13.03-25.03 |
4. | Спеціалісти відділів постачання, збуту та маркетингу | 12 | 15.05-27.05 |
5. | Головні бухгалтери, бухгалтери | 12 | 16.10-28.10 |
6. | Головні економісти, начальники ПЕВ, економісти | 12 | 13.11-25.11 |
№ п/п | Назва семінару | Період навчання |
---|---|---|
1. | Вимоги податкового законодавства України з питань бухгалтерсько-фінансового обліку | за домовленістю |
2. | Маркетингова діяльність підприємства в сучасних умовах та перспективи його розвитку | за домовленістю |
3. | Бухгалтерський управлінський та фінансовий облік в контексті євроінтеграції | за домовленістю |
4. | Управління галузевою системою економічних норм і нормативів | за домовленістю |
5. | Концепція Соціально Відповідального Підприємства та Кодексів регулювання | за домовленістю |
6. | Репутаційний менеджмент. Репутація підприємства та методи її досягнення | за домовленістю |
Можливе проведення цільових семінарів і за іншою тематикою на замовлення, за рахунок підприємств
№ | Посадові категорії | Період навчання |
---|---|---|
1. | Начальники цехів та майстри по виробництву незбираної молочної продукції | 16.01-28.01 |
2. | Майстри з виробництва ковбас | 20.02-04.03 |
3. | Керівники та фахівці лабораторій підприємств м’ясної галузі | 20.03-01.04 |
4. | Майстри з переробки субпродуктів | 15.05-27.05 |
5. | Спеціалісти з якості та маркетологи | 06.06-17.06 |
6. | Головні технологи, технологи | 06.06-17.06 |
7. | Головні технологи, технологи | 18.09-30.09 |
8. | Керівники та фахівці лабораторій підприємств м’ясної галузі | 02.10-13.10 |
9. | Майстри з виробництва ковбас | 13.11-25.11 |
10. | Головні технологи, технологи | 04.12-16.12 |
№ п/п | Назва семінару | Період навчання |
---|---|---|
2. | Загальні вимоги до компетентності лабораторій молочної галузі | за домовленістю |
3. | Санітарно-ветеринарні вимоги до сировини та молочної продукції | за домовленістю |
п/п | Посадові категорії | Тривалість, днів | Період навчання |
---|---|---|---|
1. | Посадові особи та спеціалісти галузі з питань охорони праці | за домовленістю | за домовленістю |
2. | Головні енергетики, начальники котельних | 12 | 18.09-30.09 |
№ п/п | Назва семінару | Період навчання |
---|---|---|
1. | Шляхи підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах молочної галузі | за домовленістю |
2. | Енергетичний аудит та енергетичний менеджмент: проблеми і перспективи | за домовленістю |
3. | Нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів на підприємствах молочної галузі | за домовленістю |