ІПДО НУХТ

Семинар
Міністерство освіти і науки України
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інститут післядипломної освіти
Ліцензія Міністерства освіти та науки України серія АЕ № 636488 від 19.06.2015 р.

До уваги підприємств кондтерської промисловості!
Інститут післядипломної освіти НУХТ
планує проведення підвищення кваліфікації спеціалістів підприємств за тематикою:
“СУЧАСНЕ ВИРОБНИЦТВО БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ”
з 20 по 25 березня 2017 р.

Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс із сучасних технологій;
- презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
- виконання випускної роботи;
- надання консультативно-освітніх послуг..
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№ 5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).

Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 2 тижні до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача. Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу – 2000 грн. (ПДВ не сплачується). У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Вартість проживання у 4-місному номері становить 100 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.

Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду чи факсом (044) 449-68-89 надіслати листа на ім’я в.о. директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича, в якому вказати:
- повну юридичну назву підприємства;
- прізвище, ім’я та по-батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
- банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ;
- телефон та електрону пошту головного бухгалтера;
- кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
- необхідність у проживанні в гуртожитку.

Телефони для довідок (044) 449-68-89 (планово-договірний відділ); (044) 449-46-09 (бухгалтерія). Телефони кафедри: (067)-443-50-73; (066)-442-48-21 – Букшина Людмила Семенівна (куратор групи) Тел./факс: (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв.

Програма підвищення кваліфікації спеціалістів кондитерської галузі:
“Сучасне виробництво борошняних кондитерських виробів”

У програмі підвищення кваліфікації будуть розглянуті такі питання:

- Основні тенденції розвитку ринку кондитерських виробів (асортимент, тенденції в споживанні, тренд здорового харчування і натуралізації). Інноваційні рішення та зарубіжний досвід у розширенні асортименту борошняних кондитерських виробів (БКВ).
- Фізико-хімічні та технологічні властивості основної та додаткової сировини, яка використовується при виробництві БКВ (борошна пшеничного, нетрадиційних видів борошна, цукрів та цукристих речовин, молочних та яєчних продуктів, фруктової, ягідної сировини). Особливості використання при виробництві різних груп БКВ. Актуальні питання коригування властивостей сировини і формування якості кондитерських виробів.
- Основні фізико-хімічні та технологічні властивості спеціалізованих жирів для БКВ. Проблема псування жирів, шляхи подовження термінів придатності. Особливості використання спеціалізованих жирів при виробництві різних груп БКВ.
- Харчові добавки – класифікація, характеристика, фізико-хімічні та технологічні властивості основних груп: гелеутворювачів, загусників, стабілізаторів, емульгаторів, піноутворювачів, барвників, ароматизаторів, розпушувачів, консервантів, антиоксидантів. Особливості застосування.
- Характеристика основних груп борошняних кондитерських виробів. Теоретичні основи процесу утворення тіста для різних груп БКВ, вплив сировинних інгредієнтів та технологічних факторів на процес тістоутворення, аналіз фізико-хімічних змін БКВ при їх термообробленні.
- Сучасні технології основних груп БКВ: затяжного, цукрового, здобного печива, крекерів, вафель, листкованих виробів, пряників, кексів, тортів та тістечок.
- Презентація напівфабрикатів для оздоблення, аналіз основних тенденцій в оформленні виробів.
- Мікробіологічні аспекти сировини та готової продукції.
- Шляхи подовження термінів придатності різних груп БКВ.
- Системи контролю якості і безпеки кондитерських виробів. Аналіз основних факторів, що впливають на безпеку продукції.
- Особливості внутрішнього та зовнішнього аудиту підприємств. Вимоги торговельних мереж до постачання кондитерських виробів.
- Технологічні розрахунки.

На замовлення пропонується МАЙСТЕР-клас по оздобленню тортів та тістечок: арт-композиції, приготування мастик та особливості формування декоративних елементів, виготовлення та формування букетів, композицій із фруктів та ягід; робота з аерографом.
Програма може бути доповнена актуальними питаннями для Вашого виробництва.