Cемінар з безпечності харчових продуктів

Програма
семінару з безпечності харчових продуктів
26-27 квітня м. Київ, вул. Естонська, 8а

26 квітня 2017
10.30-11.00 Реєстрація учасників
11.00-11.15 Вступне слово
11.15-12.00 Сучасні системи управління безпечністю харчової та сільськогосподарської продукції; особливості застосування НАССР. Юлія Сліва к.т.н., доцент кафедри стандартизаціі і сертификації с.-г.продукції НУБІП
12.00-12.30 PEST-контроль на підприємствах харчової промисловості згідно з принципам НАССР. Андрій Соболєв, к.б.н, академік МАБЖ
12.30-14.00 ОБІД
14.00-15.30 Основні вимоги безпечного застосування пестицидів. Токсичність пестицидів, гігієнічні вимоги до них та правила техніки безпеки при застосуванні їх. Характеристика та призначення засобів захисту, правила першої долікарської допомоги при отруєнні пестицидами. Держфітослужба. Заступник начальника відділу контролю за обігом ЗЗР Москотін Ю.В.
15.45-17.15 Нещасні випадки при роботі з пестицидами і агрохімікатами та їх розслідування. Умови, засоби та заходипо знешкодженнютранспортнихзасобів,машин, апаратури, тари, спецодягу, місць складування, проведення робіт. Держфітослужба. Заступник начальника відділу контролю за обігом ЗЗР Москотін Ю.В
17.15-17.30 Перерва на каву
17.30-18.00 Підведення підсумків, вручення посвідчень
27 квітня 2017
10.00-11.00 Теорія життєвих циклів організації. Типологія керівника і співробітників. Андрій Соболєв, к.б.н, академік МАБЖ.
11.00- 11-30 Підготовка зернових складів до зберігання врожаю. Гавлінський П.П., експерт, заступник директора фірми «Агріка Україна»
11.30-13.00 Хімічні аспекти інтегрованого методу захисту рослин. Виноградов П.П. експерт, радник ВГО «Фумігаційна асоціація»
13.00-14.00- Обід З 14.00 Обговорення, дискусії, екскурсії (за бажанням), спецкурс на замовлення.

Фоторепортаж

Семінар  Семінар
Семінар  Семінар
Семінар  Семінар
Семінар  Семінар
Семінар  Семінар
Семінар

 
  • nuht-banner
  • Баннер

Ми в соціальних мережах

Меню пользователя