ІПДО НУХТ

Семинар
Міністерство освіти і науки України
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інститут післядипломної освіти
Ліцензія Міністерства освіти та науки України серія АЕ № 636488 від 19.06.2015 р.

До уваги підприємств які виробляють хліб та хлібобулочні вироби!
Інститут післядипломної освіти НУХТ
планує підвищення кваліфікації технологів за програмою
для завідувачів лабораторій, інженерів-технологів підприємств хлібопекарської промисловості
проведення занять з 16 по 29 жовтня 2017 р.

Програмою передбачено:
- теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та контролю якості й безпечності сировини, напівфабрикатів і хлібних виробів;
- майстер клас, презентації фірм та компаній виробників сучасного лабораторного обладнання, засобів контролю показників технологічних параметрів, нових інгредієнтів, напівфабрикатів;
- надання консультативних послуг.
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, захищають випускну роботу видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Заняття проводяться за адресою: м. Київ, вул. Естонська, 8а.
Їхати від станції метро “Нивки”, тролейбусами №№ 5, 26 до зупинки “Вул. Естонська” (1 зупинка).
У разі необхідності слухачі забезпечуються гуртожитком. Для поселення в гуртожитку ІПДО НУХТ необхідно не пізніше, ніж за два тижні до початку занять повідомити письмово прізвище слухача, дату заїзду згідно з графіком. Вартість проживання у 4-місному номері становить від 100 грн. за добу і входить до витрат на відрядження.
Підприємство, що не входить до об’єднань ПХП «УКРХЛІБПРОМ», ВАП сплачує за освітні послуги за одну особу 2000 грн. (ПДВ не сплачується).

Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду чи факсом (044) 449-68-89 надіслати листа на ім’я директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича, в якому вказати:
- повну юридичну назву підприємства;
- прізвище, ім’я та по-батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
- банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ;
- телефон та електрону пошту головного бухгалтера;
- кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
- необхідність у проживанні в гуртожитку.

Телефони для довідок (044) 449-68-89 (планово-договірний відділ); (044) 449-46-09 (бухгалтерія). Телефони кафедри: (050) 42-66-27 - Волощук Галина Іванівна (куратор); Тел./факс: (044) 449-09-35 Оболкіна Віра Іллівна – завідувач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв.

У програмі підвищення кваліфікації (68 аудит. год.) завідувачів лабораторій, інженерів-технологів
підприємств хлібопекарської промисловості будуть розглянуті такі теоретичні питання:

• Основна сировина хлібопекарського виробництва, її властивості та вплив на якість продукції.
• Сучасні способи приготування пшеничного тіста та шляхи їх удосконалення.
• Сучасні технології приготування тіста з житнього та житньо-пшеничного борошна.
• Шляхи забезпечення якості продукції при переробці борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями. Хвороби і дефекти хліба та методи їх попередження.
• Аспекти черствіння та шляхи збереження свіжості хліба.
• Основні напрями раціонального використання сировини.
• Апаратурне оформлення процесів зберігання, дозування та змішування сировини.
• Функціональні та конструктивні особливості обладнання для приготування, ділення та формування тіста.
• Аналіз теплофізичних режимів та конструктивних особливостей обладнання для вистоювання та печей.
• Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпечність продукції. Виробнича санітарія.
• Передові методи організації технохімічного контролю хлібопекарського виробництва.

Також будуть проведені консультаційні заняття із загальних питань з курсів:
• Правове забезпечення діяльності підприємств – 4 аудит. години;
• Економіка та управління господарською діяльністю підприємства – 8 аудит. години;
• Сучасні засоби інформатики для вирішення виробничих завдань – 3 аудит. години;
• Охорона праці – 3 аудит. години.

Під час навчання планується відвідати міжнародні спеціалізовані виставки:
• комплексного забезпечення лабораторій LabComplEx (17-19 жовтня, КиївЕкспоПлаза);
• харчових продуктів та напоїв WoldFood Ukraine (25-27 жовтня, Броварський просп., 15).

Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 4 дні (13 жовтня, чт.) до початку занять повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача.

Слухачу бажано мати з собою спец. одяг для роботи в лабораторії.