В ІПДО НУХТ стартував курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP".

В ІПДО НУХТ стартував курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP".

В Інституті післядипломної освіти НУХТ розпочинається курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP". Чотириденний курс об'єднує в собі лекційний матеріал, практичні завдання та тестування на знання матеріалів і отримання сертифікатів.

Видано навчальний посібник "Потенціометрія у виробництві цукру"

Видано навчальний посібник "Потенціометрія у виробництві цукру"

У навчальному посібнику розглянуто сучасні потенціометричні методи аналізу, які застосовуються в хіміко-технічному контролі бурякоцукрового виробництва.

Видано монографію «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».

Видано монографію «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».

Выйшла з друку монографія завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ професора О.Б. Бутніка-Сіверського та В.О. Петренка «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».

Вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання"

Вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання"

У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання" для післядипломної освіти керівників, професіоналів та фахівців.

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

На базі ІПДО НУХТ розпочинається підвищення кваліфікації щодо впровадження найкращих світових практик фахівців сектору інспектування...