Авторським колективом науковців ІПДО НУХТ розроблено практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти».
Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологійпроводить підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців лабораторій контролю якості і безпечності сільськогосподарської продукції.
Вийшла друком колективна монографія науковців-викладачів Інституту післядипломної освіти НУХТ"Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів".
Вийшла друком монографія професора, завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТО.Б. Бутніка-Сіверського "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування".
В Інституті післядипломної освіти НУХТ розпочинається курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP". Чотириденний курс об'єднує в собі лекційний матеріал, практичні завдання та тестування на знання матеріалів і отримання сертифікатів.
У навчальному посібнику розглянуто сучасні потенціометричні методи аналізу, які застосовуються в хіміко-технічному контролі бурякоцукрового виробництва.
Выйшла з друку монографія завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ професора О.Б. Бутніка-Сіверського та В.О. Петренка «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».
У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання" для післядипломної освіти керівників, професіоналів та фахівців.