Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР
Інститут післядипломної освіти НУХТ разом з Держспоживслужбою м. Києва, фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) та НПЦ ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» проводять семінари у дистанційному режимі на тему: «Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР».
Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ використання сучасних хмарних технологій у науковому і навчальному процесі.
Текстовий редактор MS Word для початківців та професіоналів
Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти курси підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з метою оволодіння базовими та професійними навиками використання текстового редактору MS Word.
Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів
Інститут післядипломної освіти НУХТ проводить підвищення кваліфікації фахівців – членів дегустаційних комісій з оцінки якості харчових продуктів за програмою: «Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів».
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв запрошує на підвищення кваліфікації фахівців кондитерських підприємств за тематикою: "Сучасні аспекти кондитерського виробництва".
Програмою передбачено:
теоретичний та практичний курс;
презентації компаній-виробників нових інгредієнтів;
Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості
До уваги підприємств, які виробляють хліб та хлібобулочні вироби! Інститут післядипломної освіти НУХТ проводить підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості.
Використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO в науковій роботі
Кафедра інформатики ІПДО НУХТ запрошує пройти підвищення кваліфікації (у дистанційному режимі) з основ використання бібліографічного контент-менеджера ZOTERO у науковій роботі.
Інститут післядипломної освіти НУХТ запрошує на курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти".
Курс рекомендовано для працівників шкільних та дошкільних навчальних закладів, закладів громадського харчування щодо впровадження системи НАССР та внутрішніх аудиторів системи НАССР.
Впровадження системи HACCP та нового меню в закладах освіти
Інститут післядипломної освіти НУХТ запрошує на курс "Впровадження системи HACCP та нового меню в закладах освіти".
Курс рекомендовано для працівників шкільних та дошкільних навчальних закладів, закладів громадського харчування щодо впровадження системи НАССР та внутрішніх аудиторів системи НАССР.