Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Image

Інститут післядипломної освіти НУХТ бере участь у Міжнародній виставці LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH  та проводить науково-практичну конференцію «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»*.

Дата та час проведення: 27 жовтня 2020, 14.00-17.00

Місце проведення: конференц-зона № 2 ВЦ ACCO International, проспект Перемоги, 40-Б, м. Київ (м. Шулявська, парк ім. А.С. Пушкіна)

Організатор: Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.

Реєстрація у заході.

ПРОГРАМА

Теми доповідей
Доповідачі
1
Екологічні аспекти утилізації вторинних матеріальних ресурсів пивоваріння
Стоцька Олена Володимирівна,
провідний інженер лабораторії сировини та харчових продуктів
2
Міжнародні та вітчизняні вимоги до мікробіологічних властивостей води
Волощук Галина Іванівна,
к.т.н., доцент, в.о. зав. кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв
3
Розробка харчових продуктів щоденного вжитку для населення, що проживає в екологічно несприятливих умовах

Король Цвітана Олександрівна,
к.т.н., доцент, кафедра переробки м’яса та молока

4
Сучасне лабораторне обладнання як запорука якісного аналізу води
Коваленко Олег Станіславович,
лабораторія Venta Lab Agro LLC

* Участь в науково-практичних заходах Виставки на безоплатній основі!


Надрукувати   E-mail

Вас також може зацікавити: