Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

У жовтні 2020 р. на базі ІПДО НУХТ починається підвищення кваліфікації щодо впровадження найкращих світових практик фахівців сектору інспектування, знезараження, зберігання сільськогосподарської продукції та дезінфекційних процедур в середовищі обігу продуктів харчування.

Навчання відбувається на основі укладеного Договору між Інститутом післядипломної освіти НУХТ та Товариством з обмеженою відповідальністю «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» про співпрацю щодо покращення проведення та регулювання фітосанітарних та дезінфекційних процедур знезараження в Україні, включаючи питання проведення знезараження під час обігу продуктів харчування, запровадження найкращих міжнародних практик у сфері фітосанітарного контролю та здійснення дезінфекційної діяльності в Україні, створення ефективної системи фітосанітарного контролю та дезінфекційних процедур в Україні.


Надрукувати   E-mail

Вас також може зацікавити: