ПОСТІЙНО ДІЮЧІ СЕМІНАРИ

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Підвищення кваліфікації фахівців технологічних служб і лабораторій підприємств хлібопекарської промисловості

Інститут післядипломної освіти НУХТ планує підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців технологічних служб хлібопекарських і кондитерських підприємств.
 
Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс з сучасних технологій та вимог до якості та безпечності сировини, хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів;
  • майстер класи, презентації фірм та компаній–виробників нових інгредієнтів, напівфабрикатів та сучасного обладнання;
  • надання консультативних послуг. 
Слухачам, які успішно закінчують курс навчання, захищають випускну роботу видається Свідоцтво про підвищення кваліфікації.
 
Заняття проводяться за адресою: 03190 м. Київ, вул. Естонська, 8а. Їхати від залізничного вокзалу маршрутним таксі № 465, від станції метро "Нивки" ― тролейбусом № 26 до зупинки "Вул. Естонська" (одну зупинку).
 
Підприємство сплачує за освітні послуги за одну особу 3000 грн. (ПДВ не сплачується).
 
Для своєчасного оформлення Договору про надання освітніх послуг необхідно по E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або факсом (044) 427-33-38 на ім’я директора ІПДО НУХТ Баранова Володимира Івановича надіслати листа, в якому вказати:
  • повну юридичну назву підприємства;
  • прізвище, ім’я та по батькові керівника чи відповідальної особи підприємства;
  • банківські реквізити, в тому числі індивідуальний податковий № та № свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ, електронну адресу головного бухгалтера;
  • кількість осіб, що направляються на навчання, їх ПІБ;
  • необхідність у проживанні у гуртожитку.
Телефони для довідок: (тел./факс) (044) 422-29-79 (бухгалтерія), тел. кафедри: (044) 427-3177.
 
Куратори групи:
Волощук Галина Іванівна, доцент, в.о. завідувача кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв, моб. тел. (050) 442-66-27, (098) 226-40-10, E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Букшина Людмила Семенівна, моб. тел.: (067) 443-50-73; (066) 442-48-21. E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
У програмі підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців технологічних служб хлібопекарських і кондитерських підприємств "Сучасне виробництво хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів" планується розглянути наступні теоретичні питання:
  • Сучасні тенденції розвитку ринку здобних виробів. Досвід у розширенні асортименту.
  • Актуальні проблеми під час розроблення виробів поліпшеного хімічного складу.
  • Технологічні властивості борошна. Актуальні питання коригування якості. Основні фізико-хімічні та технологічні властивості спеціалізованих жирів. Проблема якості кондитерських жирів та маргаринів.
  • Цукор та цукровмісна сировина, технологічні властивості. Шляхи зниження глікемічного індексу здобних виробів.
  • Сучасні способи розпушення борошняних виробів.
  • Основні принципи використання заварок і заквасок у сучасних умовах виробництва.
  • Сучасні технології та обладнання для здобних хлібобулочних виробів та БКВ (печива, крекеру, пряників, бісквітних виробів, вафель тощо). Аналіз впливу сировини та технологічних факторів на якість готових виробів. Шляхи підвищення конкурентоспроможності.
  • Фізико-хімічні та технологічні властивості гелеутворювачів, барвників, ароматизаторів. Особливості використання при виробництві різних груп кондитерських виробів. Нові види термостабільних начинок.
  • Сучасні методи сенсорного та фізико-хімічного контролю якості хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.
  • Інциденти, викликані харчовою продукцією. Основні фактори, що впливають на безпечність продукції. Виробнича санітарія.
Майстер-клас:
  • Особливості використання приготування маршмелоу при оздобленні кондитерських виробів.
  • Приготування мастик та особливості формування декоративних елементів, об'ємних пустотілих фігур.
  • Виготовлення та формування букетів для оздоблення кондитерських виробів.
  • Формування та глазурування оздоблювальних композицій із фруктів та ягід. Робота з аерографом
Програма може бути доповнена актуальними питаннями для Вашого виробництва.
 
Комплектування груп відбувається за Вашими замовленнями, тому необхідно не пізніше ніж за 10 днів до початку занять, повідомити письмово (факсом, електронною поштою) посаду і прізвище слухача.
 
Слухачу бажано мати з собою спец. форму для роботи в лабораторії, або білий халат.

Куратори:

Волощук Галина Іванівна
Волощук Галина ІванівнаДоцент кафедри харчових виробництв, к.т.н.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел. (050) 442-66-27, (098) 226-40-10
Букшина Людмила Семенівна
Букшина Людмила СеменівнаСтарший викладач кафедри харчових виробництв.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел. (067) 443-50-73; (066) 442-48-21.