ПОСТІЙНО ДІЮЧІ СЕМІНАРИ

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР

Кафедра переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ проводить підвищення кваліфікації на семінарах у дистанційному режимі.
 
Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій

Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій».

Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів.

Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів.

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Скринінгові методи визначення мікотоксинів. Принцип імуноферментного аналізу. Валідація скринінгових методів».

Використання високоефективної рідинної хроматографії  при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Використання високоефективної рідинної хроматографії при визначенні показників якості та безпеки харчових продуктів і кормів».

Валідація аналітичних методів досліджень

Валідація аналітичних методів досліджень

Відкрито реєстрацію на навчальний online-курс на тему: «Валідація аналітичних методів досліджень».