Інститут післядипломної освіти НУХТ разом з Держспоживслужбою м. Києва, фітосанітарною асоціацією України (ФАУ), ПП «КРЕС» та ТОВ «Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини» проводять семінар (у дистанційному режимі) на тему: «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР».
До участі у семінарі, в якості лекторів, запрошені відомі науковці та практики дезінфекційного профілю, які допоможуть Вам розібратися у таких проблемах:
- Законодавче регулювання безпечності обігу харчових продуктів.
- Організація та проведення державного нагляду (контролю) та аудиту в сфері безпеки харчових продуктів під час військового стану
- Акредитація, сертифікація та способи підтвердження впровадження НАССР на потужності третьою стороною
- Особливості та правила ведення господарської діяльності зі знезараження, основи дезінсекції, дезінфекції, дератизації у воєнний час
- Ідентифікація, оцінка та контроль ризиків, пов'язаних зі шкідниками. Система моніторингу шкідників в критичних контрольних точках. Коригувальні дії.
- Профілактичні заходи щодо шкідників на виробничих потужностях. Дотримання загальних гігієнічних вимог операторами ринку харчових продуктів. Процедури валідації та верифікації за НАССР. Розроблення програм-передумов «Контроль шкідників».
Семінари проводяться на постійній основі.
Вартість за участь у семінарі встановлюється в залежності від викладацького складу та кількості слухачів у групі. Для постійних корпоративних клієнтів надаються значні знижки.
Внесок може бути змінений в залежності від кількості слухачів у групі. Заявку можна направити на електронну адресу кафедри переробки сільськогосподарської продукції Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , де вказати реквізити для заключення договору та ПІБ слухачів.
По закінченню семінару учасники отримають:
- сертифікат або свідоцтво державного навчального закладу;
- знання від кращих практикуючих фахівців з дезінфекційного профілю.
Телефони для довідок:
(067) 352-65-10 (Ярослав Петрович Кічула – старший викладач. куратор групи);
(068) 205-00-71, (050) 648-02-05 (Володимир Вікторович Куянов – завідувач кафедри переробки с/г продукції).
Ми в соц.мережах: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057660571163
Куратор:

Кічула Ярослав ПетровичСтарший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції, аудитор ISO 22000 (EA Code H).Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел. (044) 222-7632; (067) 352-6510