Курси

Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів

Сенсорна оцінка якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів-дегустаторів

Програмою передбачено:
  • теоретичний та практичний курс відповідно до міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994 «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови», та освітньо-професійної програми навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) з визначення та оцінці якості хлібопекарських виробів.
  • надання консультативно-освітніх послуг.