Вийшла друком монографія професора, завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ О.Б. Бутніка-Сіверського "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування".
30 травня 2023 року, відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук Стоцької Олени Володимирівни на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси», за спеціальністю 03.00.20 Біотехнологія (технічні науки).

Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини
Доцент кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Волощук Г.І. відпрацювала дистанційну лабораторну роботу...

Чотирьохтижневий online-курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти" – навчання PROFI CLUB разом з Інститутом післядипломної освіти НУХТ завершене.

Ректор Національного університету харчових технологій (НУХТ) Олександр ШЕВЧЕНКО нагородив Богдана МИХАЙЛОВА – директора ГО «Ресторанна гільдія», старшого викладача ІПДО НУХТ за плідну співпрацю та активну участь у роботі X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.
14-18 червня 2021 року ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) при проведенні кваліфікаційного тренінгу "Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів".

Викладачі Інституту: доцент Попова В.М. та старший викладач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Чехун М.Г. провели навчання «Дистиляти та напої плодові: технологія виробництва і сенсорика» для спеціалістів-крафтового виробництва дистилятів та напоїв алкогольних, а також взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій конкурсів.

Науковці Національного університету харчових технологій Валерій Махинько та Галина Волощук (ІПДО НУХТ) взяли участь у круглому столі КМДА (Департамент економіки та цифровізації), де йшлося про перспективи виробництва підприємствами області інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі).