НОВИНИ ТА АНОНСИ

Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Інститут післядипломної освіти НУХТ бере участь у Міжнародній виставці LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH 27–29 жовтня 2020 та проводить науково-практичну конференцію «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

У жовтні 2020 р. на базі ІПДО НУХТ починається підвищення кваліфікації щодо впровадження найкращих світових практик фахівців сектору інспектування...

Вітаємо з ювілеєєм Штангеєва Костянтина Остаповича!

Вітаємо з ювілеєєм Штангеєва Костянтина Остаповича!

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ вітає з 70-річчям завідувача кафедри виробництва цукру та сахаридів Штангеєва Костянтина Остаповича!

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

З 10 вересня по 7 жовтня було проведено підвищення кваліфікації для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс» за темою «Сенсорний аналіз».

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі.

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв ІПДО НУХТ 24 вересня 2020 року взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі», проведеній ВАП та компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

За участю викладачів кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ "Новооржицький цукровий завод".

Пішла з життя Оболкіна Віра Іллівна

Пішла з життя Оболкіна Віра Іллівна

Віра Іллівна Оболкіна, чий життєвий шлях так трагічно передчасно обірвався у розквіті творчої діяльності, і яку ми з невимовним сумом проводжаємо сьогодні в останній путь.

Цукровий Давос – 2020

Цукровий Давос – 2020

12-13 серпня 2020 року в м. Ладижин, Вінницької області відбулася науково-практична конференція цукровиків – «Цукровий Давос – 2020».

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...

Нам 50 років

Нам 50 років

Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!