НОВИНИ ТА АНОНСИ

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

На базі ІПДО НУХТ розпочинається підвищення кваліфікації щодо впровадження найкращих світових практик фахівців сектору інспектування...

Вітаємо з ювілеєєм Баранова Володимира Івановича!

Вітаємо з ювілеєєм Баранова Володимира Івановича!

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ вітає з 70-річчям директора Інституту, кандидата технічних наук, доцента Баранова Володимира Івановича.

Вітаємо з ювілеєєм Штангеєва Костянтина Остаповича!

Вітаємо з ювілеєєм Штангеєва Костянтина Остаповича!

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ вітає з 70-річчям завідувача кафедри виробництва цукру та сахаридів Штангеєва Костянтина Остаповича!

Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

27 жовтня 2020р. Інститут післядипломної освіти НУХТ взяв участь у Міжнародній виставці LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH під час якої провів науково-практичну конференцію «Екологія та безпечність харчових продуктів і води». 

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

З 10 вересня по 7 жовтня було проведено підвищення кваліфікації для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс» за темою «Сенсорний аналіз».

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі.

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв ІПДО НУХТ 24 вересня 2020 року взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі», проведеній ВАП та компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

За участю викладачів кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ "Новооржицький цукровий завод".

Пішла з життя Оболкіна Віра Іллівна

Пішла з життя Оболкіна Віра Іллівна

Віра Іллівна Оболкіна, чий життєвий шлях так трагічно передчасно обірвався у розквіті творчої діяльності, і яку ми з невимовним сумом проводжаємо сьогодні в останній путь.

Цукровий Давос – 2020

Цукровий Давос – 2020

12-13 серпня 2020 року в м. Ладижин, Вінницької області відбулася науково-практична конференція цукровиків – «Цукровий Давос – 2020».

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...

Нам 50 років

Нам 50 років

Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!