05 грудня 2024 року в Києві відбулась конференція «Технології здорового харчування», організована компанією Marko Pack.
Цьогоріч Міжнародний форум харчовиків IFFIP форум харчової промисловості та упаковки (визнаний UFІ – Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії), проводився 16-19 квітня в МВЦ і зібрав пекарів та кондитерів, ритейлерів, виробників хлібопекарського та пакувального обладнання, пакувальників та маркетологів.
З 29 березня по 23 квітня 2024 року проведено курс «Контроль безпечності і якості зерна, хвороби зернових, умови якісного зберіганні на елеваторі при проведенні експортних операцій» для 26 спеціалістів і фахівців елеваторного комплексу компанії «Нібулон», що реалізував Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій спільно з ГО «Міжнародна Фундація розвитку за сприянням Проекту USAID "Економічна підтримка України"».
Харчовий бізнес–2024 – майданчик для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, галузевих інновацій та пошуку ефективних рішень для розвитку і підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.
Кафедра переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ 26 березня 2024 року почала підвищення кваліфікації фахівців елеваторного комплексу компанії «НІБУЛОН» за двома напрямами.
З аналізом ситуації, що склалася, на запрошення телеканалу "Суспільне Новини" виступив Олександр Коротинський.
8 листопада 2023 року старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ Михайлов Богдан Володимирович провів навчання у Військовому ліцеї Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
В інтерв'ю, обговорювалося питання цукру, його ціни, прогнозованості виробництва та експортні можливості.
У Всеукраїнській конференції-виставці «Хлібна індустрія - 2023», організованій Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП), спілкою «Борошномели України» та Agro Marketing Agency, яка проходить у Вінниці 17-18 серпня, бере участь доцент Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук, відома науковиця в хлібопекарській галузі.
Пропонуємо ознайомитись з виступом к.т.н., доцента С.Д. Дудка на науково-практичній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яка проходила 16 листопада 2022 р. у Києві.
30 травня 2023 року, відбувся попередній захист дисертаційної роботи на присудження ступеня кандидата технічних наук Стоцької Олени Володимирівни на тему «Біотрансформація відходів пивоварної виробництва з отриманням біогазу і кормової біомаси», за спеціальністю 03.00.20 Біотехнологія (технічні науки).
Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини
Доцент кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Волощук Г.І. відпрацювала дистанційну лабораторну роботу...
Чотирьохтижневий online-курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти" – навчання PROFI CLUB разом з Інститутом післядипломної освіти НУХТ завершене.
Ректор Національного університету харчових технологій (НУХТ) Олександр ШЕВЧЕНКО нагородив Богдана МИХАЙЛОВА – директора ГО «Ресторанна гільдія», старшого викладача ІПДО НУХТ за плідну співпрацю та активну участь у роботі X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».