НОВИНИ ТА АНОНСИ

Вплив дисперсності нового типу затравки із суцільних кристалів на процес кристалізації і якість цукру

Вплив дисперсності нового типу затравки із суцільних кристалів на процес кристалізації і якість цукру

У Journal of Crystal Growth вийшла стаття науковців Інституту післядипломної освіти НУХТ по цукровій тематиці.

Food Business - головна вітчизняна подія цієї весни у сфері безпечності харчових продуктів

Food Business - головна вітчизняна подія цієї весни у сфері безпечності харчових продуктів

Харчовий бізнес–2024 – майданчик для обговорення євроінтеграційних вимог харчової безпечності, галузевих інновацій та пошуку ефективних рішень для розвитку і підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості України.

Видано практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти»

Видано практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти»

Авторським колективом науковців ІПДО НУХТ розроблено практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти».

Запрошуємо на підвищення кваліфікації з контролю якості і безпечності с-г продукції

Запрошуємо на підвищення кваліфікації з контролю якості і безпечності с-г продукції

Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій проводить підвищення кваліфікації керівників, професіоналів та фахівців лабораторій контролю якості і безпечності сільськогосподарської продукції.

Вийшла друком монографія "Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів"

Вийшла друком монографія "Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів"

Вийшла друком колективна монографія науковців-викладачів Інституту післядипломної освіти НУХТ "Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів".

Запрошуємо фахівців енергетичних служб підприємств на підвищення кваліфікації

Запрошуємо фахівців енергетичних служб підприємств на підвищення кваліфікації

Заняття з підвищення кваліфікації проводяться як онлайн, так і за угодою...

Вийшла друком монографія "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування"

Вийшла друком монографія "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування"

Вийшла друком монографія професора, завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ О.Б. Бутніка-Сіверського "Методологія оцінки вартості майнових прав інтелектуальної власності та практичні аспекти її застосування".

Видано навчальний посібник «Теплове господарство цукрових заводів»

Видано навчальний посібник «Теплове господарство цукрових заводів»

За сприяння Науково-практичного Центру бурякоцукрового виробництва видано навчальний посібник К.О. Штангеєва «Теплове господарство цукрових заводів».

В ІПДО НУХТ стартував курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP"

В ІПДО НУХТ стартував курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP"

В Інституті післядипломної освіти НУХТ розпочинається курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP". Чотириденний курс об'єднує в собі лекційний матеріал, практичні завдання та тестування на знання матеріалів і отримання сертифікатів.

Видано навчальний посібник "Потенціометрія у виробництві цукру"

Видано навчальний посібник "Потенціометрія у виробництві цукру"

У навчальному посібнику розглянуто сучасні потенціометричні методи аналізу, які застосовуються в хіміко-технічному контролі бурякоцукрового виробництва.

Видано монографію «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація»

Видано монографію «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація»

Выйшла з друку монографія завідувача кафедри економіки, обліку та фінансів ІПДО НУХТ професора О.Б. Бутніка-Сіверського та В.О. Петренка «Тінізація економіки та інтелектуальної економіки як загроза національній безпеці країни та їх детінізація».

Вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання"

Вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання"

У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання" для післядипломної освіти керівників, професіоналів та фахівців.

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

На базі ІПДО НУХТ розпочинається підвищення кваліфікації щодо впровадження найкращих світових практик фахівців сектору інспектування...