НОВИНИ ТА АНОНСИ

Видано практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти»

Видано практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти»

Авторським колективом науковців ІПДО НУХТ розроблено практичний посібник «Організація контролю шкідників на потужності оператора ринку харчових продуктів. Гігієнічні аспекти». Посібник призначено для слухачів ІПДО НУХТ,  операторів ринку харчових продуктів, а також організаторів та виконавців послуг з управління та контролю шкідників.

Автори посібника: Ярослав КІЧУЛА, старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ, Головний аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів; Володимир КУЯНОВ, к.т.н., завідувач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ; Людмила КУНДЕЛЬСЬКА, директорка ТОВ Науково-практичний центр дезінфектології та профілактичної медицини.