У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник "Борошняні кондитерські вироби: технологія та устатковання" для післядипломної освіти керівників, професіоналів та фахівців, які є відповідальними за технологічне забезпечення виробничого процесу, підвищення якості продукції, впровадження нових технологій та сучасного обладнання на підприємствах кондитерської та хлібопекарської галузі.
Авторський колектив: Віра Іллівна Оболкіна, д.т.н., проф., Сергій Дмитрович Дудко, к.т.н., доц., Євген Борисович Сидорченко, екс-очільник відділу конструювання кондитерського обладнання УкрНДІпродмаш, Юрій Григорович Кожанов, донедавна радник президента "Укркондпром".
У посібнику розглянуті особливості технологічних процесів та наведене сучасне устатковання для вироблення широкого асортименту борошняних кондитерських виробів: цукрового, здобного, затяжного печива, крекерів, галет, пряників, вафель, виробів з листкового тіста, кексів, тортів та тістечок. Зміст і спосіб подання навчального матеріалу посібника спрямовані, у першу чергу, на післядипломну освіту керівників, професіоналів та фахівців, які є відповідальними за технологічне забезпечення виробничого процесу, підвищення якості продукції, впровадження нових технологій та сучасного обладнання на підприємствах кондитерської і частково — хлібопекарської галузі.
Навчальний посібник може бути корисним для студентів закладів вищої освіти.