Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ вітає Валентину Миколаївну Попову з ювілеєм!

Інноваційні технології хлібобулочних виробів із застосуванням харчових добавок і додаткової сировини
Доцент кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Волощук Г.І. відпрацювала дистанційну лабораторну роботу...

Чотирьохтижневий online-курс "Cпеціаліст системи ХАССП/HACCP в закладах освіти" – навчання PROFI CLUB разом з Інститутом післядипломної освіти НУХТ завершене.

Ректор Національного університету харчових технологій (НУХТ) Олександр ШЕВЧЕНКО нагородив Богдана МИХАЙЛОВА – директора ГО «Ресторанна гільдія», старшого викладача ІПДО НУХТ за плідну співпрацю та активну участь у роботі X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.
14-18 червня 2021 року ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) при проведенні кваліфікаційного тренінгу "Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів".

Викладачі Інституту: доцент Попова В.М. та старший викладач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Чехун М.Г. провели навчання «Дистиляти та напої плодові: технологія виробництва і сенсорика» для спеціалістів-крафтового виробництва дистилятів та напоїв алкогольних, а також взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій конкурсів.

Науковці Національного університету харчових технологій Валерій Махинько та Галина Волощук (ІПДО НУХТ) взяли участь у круглому столі КМДА (Департамент економіки та цифровізації), де йшлося про перспективи виробництва підприємствами області інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі).