НОВИНИ ТА АНОНСИ

Науковці кафедри ХКБВ беруть участь у визначенні стратегічного бачення напряму смарт-спеціалізації Київської області

Науковці кафедри ХКБВ беруть участь у визначенні стратегічного бачення напряму смарт-спеціалізації Київської області

В.о. завідувача кафедри хлібопекарської, кондитерської та бродильних виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ доцент Галина Волощук взяла участь у воркшопі в Київській ОДА «Смарт-спеціалізація: процес підприємницького відкриття в харчовій індустрії Київщини (EDP)».

ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.

ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.

14-18 червня 2021 року ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) при проведенні кваліфікаційного тренінгу "Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів".

Відбулася Науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.»

Відбулася Науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.»

В Конференц-Холі м.Ірпінь 18-19 травня поточного року відбулася Науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21 рр.».

Кафедрою переробки мяса та молока проведено цільовий семінар у Бердянську

Кафедрою переробки мяса та молока проведено цільовий семінар у Бердянську

Кафедрою переробки мяса та молока проведено цільовий семінар у ТОВ "Бердянські ковбаси" (м. Бердянськ) на тему: "Сенсорний аналіз у визначенні якості продуктів".

Викладачі Інституту провели навчання на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Викладачі Інституту провели навчання на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Працівники Інституту провели навчання з підвищення кваліфікації фахівців підприємства на Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор».

Викладачі Інституту взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій.

Викладачі Інституту взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій.

Викладачі Інституту: доцент Попова В.М. та старший викладач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Чехун М.Г. провели навчання «Дистиляти та напої плодові: технологія виробництва і сенсорика» для спеціалістів-крафтового виробництва дистилятів та напоїв алкогольних, а також взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій конкурсів.

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

Завідувачка кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв ІПДО НУХТ Волощук Г.І. взяла участь у щорічній конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася 18 лютого в м. Києві.

Конференція "Sugar World 2021"

Конференція "Sugar World 2021"

Представник кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ Коротинський О.В. прийняв участь у роботі конференції "Sugar World 2021".

АгроВесна 2021

АгроВесна 2021

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв і кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ відвідали виставки Агро Весна 2021 та взяли участь у семінарах та конференції.

Сергій Дудко традиційно відкрив курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)"

Сергій Дудко традиційно відкрив курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)"

Керівництво Інституту післядипломної освіти НУХТ, в особі Сергія Дудко, традиційно відкрили курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)".

Продовжуємо працювати над  смарт-спеціалізацією Київщини

Продовжуємо працювати над смарт-спеціалізацією Київщини

Науковці Національного університету харчових технологій Валерій Махинько та Галина Волощук (ІПДО НУХТ) взяли участь у круглому столі КМДА (Департамент економіки та цифровізації), де йшлося про перспективи виробництва підприємствами області інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі).

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

З 10 вересня по 7 жовтня було проведено підвищення кваліфікації для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс» за темою «Сенсорний аналіз».

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв ІПДО НУХТ 24 вересня 2020 року взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі», проведеній ВАП та компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі.

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

За участю викладачів кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ "Новооржицький цукровий завод".

Цукровий Давос – 2020

Цукровий Давос – 2020

12-13 серпня 2020 року в м. Ладижин, Вінницької області відбулася науково-практична конференція цукровиків – «Цукровий Давос – 2020».

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

З 17 по 19 лютого 2020 р. в ІПДО проведено підвищення кваліфікації членів галузевих для хлібопекарської промисловості дегустаційних комісій.

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...

Нам 50 років

Нам 50 років

Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!