НОВИНИ ТА АНОНСИ

Хлібопекарський бізнес. Бакалія 2024

Хлібопекарський бізнес. Бакалія 2024

Викладачі кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ, Галина Волощук, Марина Чехун та Олександр Коротинський, 8 лютого взяли участь та виступили з доповідями на щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес. Бакалія», яка проходила в Києві в конференц-холі «ДЕПО».

Цільова аудиторія заходу: керівники хлібопекарських, кондитерських, борошномельних і бакалійних підприємств, директори з якості, технологи, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, лабораторій, а також фахівці ритейлу, постачальники технологій, обладнання та пакування.

У рамках програми зустрічі розглядалися тенденції світового та вітчизняного ринків хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, бакалії, інноваційні рішення у сфері виготовлення та пакування даних видів продукції, обговорювалися можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними й соціальними реаліями.

На зустрічі було зроблено наступні доповіді:

  • Основні тенденції розвитку хлібопекарської галузі України (Юлія Шкурко, Начальник аналітичного відділу компанії Pro-Consulting);

  • Європейська якість маргаринів, олій та жирів для виробництва харчової продукції (Світлана Кулініч, головний технолог ТОВ «Дельта Вілмар Україна»);

  • Багатофункціональні емульгатори нового покоління в хлібопекарських і кондитерських виробах (Ілона Наземчук, старший менеджер із продажу компанії «Індел»;

  • Інновації у хлібопекарському устаткуванні, що забезпечують збільшення термінів придатності борошняних виробів (Валентина Полiщук, менеджер із продажу хлібопекарського обладнання ТОВ «ПроТек Системс»);

  • Контроль якості сировини для борошномельної, хлібопекарської та кондитерської галузей і виробництва круп (Наталія Савосіна, спеціаліст агровідділу ТОВ «СОК ТРЕЙД»);

  • Якість борошна вітчизняних виробників із зерна врожаю 2023 року (Дмитро Жигунов, д.т.н., зав. каф. технології зернових продуктів, хліба та кондитерських виробів Одеського національного технологічного університету);

  • Тренди вітчизняного ринку борошна (Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України», голова правління ГО «Укрхарчопром»);

  • Передумови створення та перспективи індустріального агропарку в Україні (Борис Шестопалов, співзасновник та СЕО HD-Group);

  • Якісне обладнання для нарізки та пакування хліба як інструмент підвищення продажів і покращення комунікації зі споживачами. Новинки ринку для хлібопекарних і кондитерських підприємств (Вадим Погребняк, директор компанії RODALS);

  • Фактори, які впливають на хімічний склад і споживчі властивості круп (Галина Волощук, доцент кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій);

  • UTF GROUP – розробник та виробник технологічного обладнання для харчової промисловості (Яніна Кривошеєва, менеджер із продажу UTF GROUP);

  • Sojet – надійне маркування Вашого продукту без обслуговування та переплат (Анна Висоцька, керівник відділу продажів ТОВ «Ціновал», компанія PROMARK);

  • Розвиток на часі. Нові продукти для професіоналів хлібопечення Enzym Bakery Solutions (Христина Канагіна, керівниця напрямку професійного хлібопечення Enzym Bakery Solution, Компанія «Ензим»);

  • Перспективи вітчизняної цукрової галузі в найближчому сьогоденні. Вплив останніх європейських рішень (Олександр Коротинський, директор ТОВ «НПЦ «Цукробурякового виробництва», старший викладач кафедри харчових виробництв ІПДО НУХТ);

  • Професійний підбір персоналу для підприємств харчової промисловості (Сергій Шилко, власник Технологічної академії талантів ТАТфуд);

  • Розвиток хлібопекарської галузі і підвищення її ефективності в умовах викликів сьогодення (Артем Воскресенський, комерційний директор ПП «Торговий дім «Золота миля»);

  • Обговорення теми «Ідеальний круасан» (Олена Тараненко, директор ТОВ «ЧАНТА МАУНТ», Дмитро Шульмейстер, директор представництва компанії ААК в Україні);

  • Універсальна лінія для виробництва цукрового та затяжного печива профілактично-оздоровчого призначення (Анатолій Пилипенко, технічний оглядач, консультант компанії UTF GROUP)

    Окрім того, у рамках бізнес-зустрічі відбулись:

  • панельна дискусія «Фінанси та грантова підтримка підприємств хлібопекарської галузі в умовах війни», серед учасників якої: Борис Шестопалов, HD-Group; Олександр Тараненко, «Хлібні інвестиції»; Наталія Гаврилко, «Грантфінанс»; Володимир Зеленчук, ГС «Клуб Рівненського Агробізнесу»;

  • панельне обговорення «Ідеальний круасан», де спікерами виступлять представник компаній «ЧАНТА МАУНТ», Есаром-Україна, ААК і «Ензим»;

  • традиційна внутрішня виставка, яка дає можливість продемонструвати власну продукцію та знайти нових покупців, а також ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку ХБВ, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, пакувальними рішеннями.

Організатор заходу: компанія Marko Pack.

Генеральний партнер: компанія «Ітак».

Медіа-партнери: журнали «Світ Продуктів» і «Світ Упаковки».