Виконувачка обов’язків завідувача кафедри харчових виробництв ІПДО НУХТ доцент Галина Волощук 5 листопада 2024 року взяла участь у спеціальному заході "BAKING WITH LESAFFRE TECH DAYS: НОВІ МОЖЛИВОСТІ. ВІД ТРЕНДУ ДО АСОРТИМЕНТУ", який відбувся за адресою: м. Київ, “PREMIER PALACE", бульвар Т.Шевченка / вул. Є. Чикаленка, буд. 5-7/29. Організатор - французька компанія Lesaffre Ukraine - світовий лідер з виготовлення дріжджів та інгредієнтів для хлібопечення.
В програмі заходу було представлено доповіді з актуальних галузевих питань:
Тренди світового та українського ринку хлібопечення, зростання українського ринку хліба;
Презентація результатів дослідження споживання хліба;
Новітні інгредієнти – втілення трендів з новими продуктами, тенденції споживання ХБВ, зростання цін на хлібо-булочні вироби;
Нові та сучасні можливості для виробництва хліба;
Здорове харчування в аспекті ХБВ;
Натхненні дегустації від Baking CentrTM та опитування про результати.