НОВИНИ ТА АНОНСИ

Вітаємо Кочмарського В.С. з ювілеєм!

Вітаємо Кочмарського В.С. з ювілеєм!

Професору кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій Кочмарському Валентину Сергійовичу виповнилось 60 років.

Колектив Інституту щиро вітає ювіляра, чиї знання, досвід і щоденні труди з організації та удосконалення вітчизняної науки в галузі насіннєзнавства і селекції зернових, автора визначного власного доробку в теорію і практику створення пшениць із заданими якостями, виведення і впровадження на цій базі нових сортів, корисних для людей, господарств і економіки України, свідчить про невтомний науковий пошук і всеохоплюючий системний підхід: від уміння працювати над собою до високої культури викладання, професійного рівня навчання фахівців, мистецтва діалогу з аудиторією зацікавлених співбесідників і бажання ділитися набутим скарбом досвіду.

Зичимо шановному колезі подальших творчих успіхів на теренах служіння науці й поглиблення системних підходів та успішних розв’язань життєвих проблем, бачення інноваційних можливостей інтеграції сучасних знань у процес розвитку суспільства попри тривожність сьогодення, кризи й ризики.

Многії літа бути при міцному козацькому здоров`ї й силі, молодому завзятті, благополуччі й злагоді родинній, вірних друзях і достойних соратниках! Нехай Ваш досвід слугує на благо України!

Image