НОВИНИ ТА АНОНСИ

Стоцька О. взяла участь у Круглому столі «Наслідки впливу військової агресії Росії на екосистеми Криму»

Стоцька О. взяла участь у Круглому столі «Наслідки впливу військової агресії Росії на екосистеми Криму»

Викладачка кафедри переробки м'яса та молока Інституту післядипломної освіти НУХТ Олена Стоцька взяла участь у Круглому столі «Наслідки впливу військової агресії Росії на екосистеми Криму», який проходив в Таврійському Національному університеті ім. В.І. Вернадського 28 травня 2024 року.

Надзвичайно насичений форум за участю фахівців високого рівня НТУ Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського, Національного транспортного університету, Інституту післядипломної освіти НУХТ та представників бізнес-структур, в ході якого розглянуто питання формування регіональної політики поводження з відходами, вдосконалено Стратегію водозабезпечення України та обговорено найгостріші питання щодо виробництва біогазу.

Голова Круглого столу - Кисельов В.Б. - д.т.н, професор, директор Навчально-наукового Інституту муніціпального управління та міського господарства та д.т.н, професор, завідувачка кафедри інженерних систем та технологій Таврійського Національного університету імені В.І.Вернадського Дичко А.О. виступили з матеріалами щодо відновлення екосистем.

Доповідь к.т.н. Олени Стоцької щодо виробництва біогазу та супроводній нормативно-законодавчій базі викликала цікаву і жваву дискусію.