FoReCH 2021

FoReCH 2021

Новини
У межах Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу «FoReCH 2021»30 вересня 2021 року, під егідою Всеукраїнської асоціації пекарів і компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», відбулася конференція «Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування».
У заході взяли участь співробітники кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв - Волощук Г.І., Стадник С.Б., Дзигар О.О., кафедри інформатики та обчислювальної техніки - Грищенко Т.Р.
Світові тенденції здорового харчування пов’язані зі створенням і контролем асортименту продуктів для покращення здоров’я людей при щоденному споживанні. Зацікавленість до хлібобулочних виробів як об’єкту створення продуктів із функціональними властивостями неухильно зростає. Наука і виробництво націлені на пошук, розроблення та поширення окремого сегменту вітчизняного ринку, що має профілактичні і лікувальні властивості, – продуктів харчування для масового оздоровлення населення.
Захід згуртував широке коло лікарів-дієтологів, учених та представників бізнес-структур в галузях сільського господарства, харчової промисловості, медицини, торгівлі, науки і техніки. Увага зосереджувалася на трендах здорового харчування; визначенні місця хлібобулочних виробів у продовольчому кошику українця; виборі сировини; конструюванні здорових хлібів; фокусуванні бренду ресторанних комплексів; впровадженні здоров’язберігаючих технологій; збагаченні хлібобулочних виробів рослинними протеїнами; огляді сучасного лабораторного обладнання та дослідженні якості й безпечності готової продукції.