НОВИНИ ТА АНОНСИ

Богдан Михайлов узяв участь у форумі «Бізнес з душею та бізнес для душі»

Богдан Михайлов узяв участь у форумі «Бізнес з душею та бізнес для душі»

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ Богдан Михайлов узяв участь у Hotel Forum 2 - Форумі «Бізнес з душею та бізнес для душі», який відбувся у Львові 11-12 травня 2024 року (у BARWY івент-холі, вул. Мельника, 18).

Організатор Форуму - VAN Group.

Модератори форуму:

ЄВГЕН КОМАРОВ - Business developer, юрист ЮK «GLOBAL LAW», голова юридичного комітету ГС «Українська ресторанна асоціація», Член Правління ГС «Українська кальянна асоціація».

ДМИТРО ЯІЦКИЙ - Комерційний директор Асоціації шеф-кухарів Півдня України (з 2017). Засновник шеф-клубу "USCA chef club" (з 2018).

МАКСИМ ХРАМОВ - Управляючий партнер мережі ресторанів Pastateca. В ресторанному бізнесі з 2001 року, відкрив понад 60 ресторанів, серед яких Pizza Celentano, фан-бари Банка, дайнери Жовток, ресторани Гіві Рубінштейн та Сіхарулі та інші.

Український готельний бізнес вимушений пристосовуватися до подій, які мають великий негативний вплив на економіку та суспільство. Сьогоднішні виклики складні, але спільними зусиллями ми зможемо не тільки вистояти, але й знайти передумови для розвитку!

Місія: Об'єднання відповідальних українських бізнесів, які функціонують та розвиваються.

Цільова аудиторія: власники та керівники готелів і ресторанів, інвестори, розробники, дизайнери, архітектори, фінансові експерти та технологи, інші працівники сфери гостинності.

Панельна дискусія на тему «Реформування системи класифікації готелів та інших засобів розміщення».

Програма форуму