Богдан Михайлов, старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ взяв участь у міжнародній виставці WorldFood GastroDays, яка відбулась 26-27 березня 2024 у Міжнародному виставковому центрі.
Це виставка гастрономічних рішень для фахівців індустрії поза домом. У рамках програми виставки розглядалися стимулювання змін та зростання конкурентних переваг глобального ринку їжі Out-Of-Home; сприяння розвитку нових унікальних смакових вражень; демонстрації гастрономічних знахідок та технік поєднання традиційних та оригінальних смаків; презентації рішень для викликів з якими стикаються виробники та постачальники їжі поза домом.
Під час виставки відбулись:
Презентації гастрономічних рішень на стендах учасників, які допоможуть управлінцям та власникам кав’ярень, барів і ресторанів надихнутися новизною смаків та ідей для створення конкурентних переваг своїх закладів;
Roaster Village, де локальні обсмажчики кави пропонували відвідувачам найкращу та найякіснішу сировину походження різних країн. А професійні бариста допомогали віднайти каву, ступінь обсмажування та обробки, здатні задовільнити найвибагливішого клієнта;
Ворк-шоп «Локальна українська кухня. Складові успішної бізнес-моделі закладу» про розвиток української кухні, проєктування, фінанси, управління процесами, юридичні питання, сервіс та роботу з командою за участю відомих рестораторів, бізнес-експертів, консалтерів;
Бариста-батли де професійні та починаючі бариста демонстрували свою майстерність і навички.
На виставці Богдан Михайлов взяв участь у ряді дегустаційних конкурсів.