НОВИНИ ТА АНОНСИ

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях

Протягом двох днів – 3 і 10 серпня, відбулася онлайн конференція "Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях" за сприяння РІА «Марко Пак», спілки «Борошномели України» та Всеукраїнської асоціації пекарів. Фахівці галузі в режимі онлайн обговорювали різноманітні аспекти організації роботи борошномельних, хлібопекарських і кондитерських підприємств у сучасних умовах.
До участі в роботі конференції долучилися й науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ: завідувач кафедри Володимир Ковбаса, професор Валерій Махинько, доцентки Олена Білик, Юлія Бондаренко і Людмила Махинько, науковці ІПДО НУХТ доценти Галина Волощук та Сергій Дудко.
Інформаційно-насичені презентації дали можливість ознайомитися з новими видами сировини, харчових добавок та обладнання, поділитися здобутками і напрацюваннями, налагодити нові контакти й знайомства.
Запис першого дня Конференції від 03.08.2022
Запис другого дня Конференції від 10.08.2022
Відео - презентація про мультифункціональні пасти "Леквари" від компанії Zeelandia
Відео майстер-класу на обладнанні Chopin Technologies: AlveoLab, Mixolab2, SDmatic