Кічула Ярослав Петрович, старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ, куратор курсу «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР», виконав вимоги до компетентності і отримав статус Головний Аудитор системи безпечності харчових продуктів [ДСТУ ISO 22000:2019, IDT (ISO 22000:2018, IDT), ISO 2200:2018].
Кічула Я.П., підтвердив знання та навички відповідно до вимог, встановлених ДП ОСП-18 «Схеми сертифікації персоналу ПСП УАЯ», редакція 5, ДСТУ EN ISO/IEC 17021-1:2017 Додаток А (EN ISO/IEC 17021-1:2015 IDT; EN ISO/IEC 17021 1:2015 IDT), ДСТУ ISO/TS 22003:2013, IDT), про що свідчить Сертифікат ТОВ «Орган сертифікації персоналу Української Асоціації якості» (ОСП УАЯ) від 27 листопада 2023 року з реєстраційним номером № ГАСУБХП.026. Сертифікат дійсний до 26.11.2026 р.