Науковці ІПДО НУХТ взяли участь у щорічній конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», під час якої розглядалися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки кондитерських виробів і яка відбулася 9 вересня в Києві в «Депо».
Організатор заходу – компанія «Марко Пак».
Генеральний партнер – компанія «Отже».
Офіційні партнери – Всеукраїнська асоціація пекарів та Асоціація «Укркондпром».
Спікери в своїх виступах розкрили такі теми:
- Огляд тенденцій світового ринку кондитерської індустрії.
- Інновації, тренди і успішні рішення в кондитерському виробництві.
- Промислове обладнання для виробництва шоколаду і кондитерських виробів.
- Промислове обладнання для виробництва кондитерських начинок, кремів і наповнювачів.
- Кондитерські продукти здорового харчування і лікувального призначення.
- Ефективний контроль якості в кондитерському виробництві.
- Сучасні рішення в області гнучкої і жорсткої упаковки.
- Інноваційні рішення в області картонної упаковки.
- Сучасні підходи до розробки дизайну упаковки.
Також в рамках конференції пройшла панельна дискусія «Світовий ринок какао – цінова політика, фактори впливу, прогнози».
Участь в конференції взяли керівники кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, технологи та начальники лабораторій.