Інститут післядипломної освіти НУХТ взяв участь у Міжнародній виставці LABComplEX 2021 та провів науково-практичну конференцію «Екологія та безпечність харчових продуктів і води».
Дата та час проведення: 19 жовтня 2021, 14.00-17.00
Місце проведення: конференц-зал № 5, ВЦ КиївЕкспоПлаза Київська обл. с. Березівка, вул. Амстердамська, 1.
Відповідальний організатор конференції - Інститут післядипломної освіти НУХТ.
З доповідями виступили науковці інституту:
1. Стоцька Олена, ст. викладач: «Екологічні аспекти утилізації вторинних матеріальних ресурсів пивоваріння»;
2. Король Цвітана, к.т.н., доцент: «Міжнародні та вітчизняні вимоги до мікробіологічних властивостей води»;
3. Волощук Галина, к.т.н., доцент, в.о. зав. кафедри: «Розробка харчових продуктів щоденного вжитку для населення, що проживає в екологічно несприятливих умовах».
В конференції також виступили наші колеги:
4. Марина Ромащенко, VentaLAB: «Сучасне лабораторне обладнання –безпечність та запорука якості продуктів і води».
5. Фесенко Валентина: «Очистка воды природних джерел калій перманганатом».
6. Калюжна Анастасія: «Адсорбційна очистка природних вод від іонів важких металів».
7. Лисенко Віталий: «Контроль якості харчових продуктів».