У групі для технологів водопостачання ПрАТ АК “Київводоканал” за тематикою: "Безпечність та якість води питної та стічної" було проведено дві відкриті лекції викладачів кафедри переробки м’яса та молока.
7 жовтня 2024 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри переробки м’яса та молока Король Цвітани Олександрівни за темою: “Поживні середовища для мікробіологічного контролю якості води”.
15 жовтня 2024 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри переробки м’яса та молока Стоцької Олени Володимирівни за темою: “Нормативно-законодавча база водопостачання та виробництва біогазу в Україні та ЄС”. Заняття проводились в дистанційній формі. Нормативна база по безпеці води постійно оновлюється, потребує впровадження нових сучасних експрес-методів для визначення мікробіологічних показників води, а також постійного моніторингу норм якості води. Надана інформація зацікавила представників водопостачання з можливістю співпраці круглого столу.
Також, 28 жовтня 2024 року відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри переробки м’яса та молока Гапченко Наталії Олегівни для керівників, професіоналів, фахівців м’ясної галузі. Тема лекції: «Сировина для ковбасного виробництва. Санітарні вимоги до сировини». Заняття пройшли в дистанційній формі. Ця тема актуальна, як для від фермерів, так і виробників харчової промисловості, що дозволяє забезпечити основу для одержання м’ясних виробів гарантованої якості.