Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Науково-практична конференція «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»

Image

27 жовтня 2020р.  Інститут післядипломної освіти НУХТ взяв участь у Міжнародній виставці LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH під час якої провів науково-практичну конференцію «Екологія та безпечність харчових продуктів і води»*.

 

ПРОГРАМА

Теми доповідей
Доповідачі
1
Екологічні аспекти утилізації вторинних матеріальних ресурсів пивоваріння
Стоцька Олена Володимирівна,
провідний інженер лабораторії сировини та харчових продуктів
2
Міжнародні та вітчизняні вимоги до мікробіологічних властивостей води
Волощук Галина Іванівна,
к.т.н., доцент, в.о. зав. кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв
3
Розробка харчових продуктів щоденного вжитку для населення, що проживає в екологічно несприятливих умовах

Король Цвітана Олександрівна,
к.т.н., доцент, кафедра переробки м’яса та молока

4
Сучасне лабораторне обладнання як запорука якісного аналізу води
Коваленко Олег Станіславович,
лабораторія Venta Lab Agro LLC

* Участь в науково-практичних заходах Виставки на безоплатній основі!


Надрукувати   E-mail

Вас також може зацікавити: