Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

З 17 по 19 лютого 2020 р. в ІПДО проведено підвищення кваліфікації членів галузевих для хлібопекарської промисловості дегустаційних комісій.
Програмою передбачено: теоретичний та практичний курс відповідно до міжнародних стандартів ISO 8586-1, 2:1994 «Sensory Analysis – General guidance for selection training and monitoring of assessore», ДСТУ ISO 6658:2005 «Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови» та освітньо-професійної програми навчання й підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій (випробувачів; кваліфікованих випробувачів, експертів-випробувачів, спеціалізованих експертів-випробувачів) з визначення та оцінки якості хлібопекарських виробів.

Надрукувати   E-mail

Вас також може зацікавити: