(044) 400-12-70
ipdo_ipdo@ukr.net
03190, Україна, м. Київ, вул. Естонська, 8А
ПРО ІНСТИТУТ
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ
Ліцензія
Положення про ІПДО
Фінанси
Штатний розпис
Вакансії
Платні послуги
ЗАКУПІВЛІ
План на 2019 рік
Відомості про закупівлі
Тендерний комітет
ІСТОРІЯ
ВИБОРИ - 2020
СТРУКТУРА
КЕРІВНИЦТВО
ВЧЕНА РАДА
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ
ПРОФКОМ
КАФЕДРИ
Кафедра економіки, обліку та фінансів
Кафедра інформатики та обчислювальної техніки
Кафедра виробництва цукру та сахаридів
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
Кафедра переробки сільськогосподарської продукції
Кафедра переробки м`яса та молока
Кафедра охорони праці
НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВІДДІЛИ ТА СЛУЖБИ
Навчально-методичний відділ
Планово-договірний відділ
Відділ редакційно-видавничої діяльності та інформаційного забезпечення
Експлуатаційно-технічний відділ
Гуртожиток
Бухгалтерія
Канцелярія
Відділ кадрів
Бібліотека
НАВЧАННЯ
Підвищення кваліфікації
Нормативна база освітньої діяльності
Замовлення навчання
Розпорядок навчання
Графіки підвищення кваліфікації
Освітні та освітньо-професійні програми підвищення кваліфікації
Курси
Електронна система навчання ІПДО НУХТ
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
КОНТАКТИ
НОВИНИ
НОВИНИ ТА АНОНСИ
Ви тут:
ГОЛОВНА
НОВИНИ
Новини
Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB
Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB
Новини
28 жовтня 2019
Ratings
(0)
З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB проведено навчання фахівців по курсу "Внутрішній аудитор системи харчової безпечності в громадському харчуванні/ресторанному бізнесі".
Надрукувати
E-mail
Попередня
Наступна
Вас також може зацікавити:
Пішла з життя Оболкіна Віра Іллівна
03 червня 2020
Нам 50 років
25 вересня 2019
ПРО ІНСТИТУТ
ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ
Ліцензія
Положення про ІПДО
Фінанси
Штатний розпис
Вакансії
Платні послуги
ЗАКУПІВЛІ
План на 2019 рік
Відомості про закупівлі
Тендерний комітет
ІСТОРІЯ
ВИБОРИ - 2020
СТРУКТУРА
КЕРІВНИЦТВО
ВЧЕНА РАДА
МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ
КАФЕДРИ
Кафедра економіки, обліку та фінансів
Кафедра інформатики та обчислювальної техніки
Кафедра виробництва цукру та сахаридів
Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв
Кафедра переробки сільськогосподарської продукції
Кафедра переробки м`яса та молока
Кафедра охорони праці
НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ВІДДІЛИ ТА СЛУЖБИ
Навчально-методичний відділ
Планово-договірний відділ
Відділ редакційно-видавничої діяльності та інформаційного забезпечення
Експлуатаційно-технічний відділ
Гуртожиток
Бухгалтерія
Канцелярія
Відділ кадрів
Бібліотека
ПРОФКОМ
НАВЧАННЯ
Підвищення кваліфікації
Нормативна база освітньої діяльності
Замовлення навчання
Розпорядок навчання
Графіки підвищення кваліфікації
Освітні та освітньо-професійні програми підвищення кваліфікації
Курси
Електронна система навчання ІПДО НУХТ
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
КОНТАКТИ
НОВИНИ