НОВИНИ ТА АНОНСИ

Вітаємо Сірик В.А. з ювілеєм!

Вітаємо Сірик В.А. з ювілеєм!

Колектив Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій щиро вітає Віру Ананіївну Сірик, завідувачку методичного кабінету бухгалтерського обліку та фінансового менеджменту, з ювілеєм!

 Вшановуємо і вклоняємося із вдячністю за дорогоцінний внесок вельмишановної ювілярки і колеги в нашу спільну скарбницю, багаторічне натхненне служіння обраній справі  сприяння становленню та розвитку освіти впродовж життя, зокрема післядипломної освіти фахівців харчової індустрії.

На всіх посадах, які Вам довелося обіймати – методистки ІПК, директорки Учбово-методичного кабінету освіти робітничих кадрів чи завідувачки методичного кабінету з бухгалтерського обліку та фінансового менеджменту, ми завжди знаходили і знаходимо у Вашій особі висококваліфіковану професійну фахівчиню і мудру й чарівну однодумицю з тих, хто примножує своїм трудом результати спільної праці, і з якою нас щасливо досить довгий час пов’язує багато галузевих та соціальних задач і просто життєвих шляхів.

Надзвичайно цінуємо Ваш талант людську обдарованість і гармонійний світогляд, таку необхідну і надважливу перевагу в суперечливій реальності буття, а відтак у сучасній непростій у педагогічному аспекті діяльності – освіті дорослих, Вашу широту мислення, натхненність і драйв у взаємодії з аудиторією, мудрість і толерантність. І всі ці суперсили у поєднанні з красою щоразу змінюють світ на більш людяний і зрозумілий.

З радістю приєднуємося до найкращих урочистих побажань доброго здоров'я та щастя, шановна ювілярко й дорога колего, творчої наснаги, благополуччя в сім’ї, дітях та онуках, надійних і вірних друзів. Нехай Ваш талант і праця будуть плідними і вдячними, творчої людської любові Вам, добра і щирої радості на довгі роки життя й процвітання в мирній і вільній Україні!