На Хоростківському підрозділі ТзОВ «Радехівський цукор» провели навчання з підвищення кваліфікації фахівців підприємства, в якому взяли участь викладачі кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ доц. Штангеєв К.О. та професор Скорик К.Д., науковці Інституту продовольчих ресурсів та фахівці фабрики «Філкон». Після міжсезонної перерви з березня колективи цукрових заводів готуються до нового сезону.
Професор Скорик К.Д. розповів про резерви підвищення ефективності роботи продуктового відділення та новітні вимоги стандартів якості цукру, що нині впроваджуються в Україні.
Завідувач кафедри виробництва цукру та сахаридів, доцент Штангеєв К.О. виклав основи та напрямки економії енергоресурсів в бурякоцукрововму виробництві, проблеми дотримання температурного режиму в дифузійному процесі, а також про взаємозв’язок якості напівпродуктів цукрового виробництва та енерговитрат.