З 18 по 21 жовтня 2021р. у Києві в Інституті післядипломної освіти НУХТ проходило навчання на тему «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP».
Два дні з чотирьох на очному навчанні ми завжди присвячуємо внутрішньому аудиту, складанню блок-схем, аналізу небезпечних чинників і плану ХАССП (HACCP). Після першого дня навчання виникає багато питань, але головне – це не зупинятися, і продовжувати крок за кроком впроваджувати систему харчової безпеки, навчати вже самостійно свій персонал, робити свій продукт безпечним і ще більш привабливим для покупців.
Після проходження курсу учасники проходять обов'язкове тестування на знання матеріалу та отримують:
1) Свідоцтво державного навчального закладу ІПДО НУХТ.
2) Сертифікат англійською мовою.
3) Друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді.
4) Знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки
Традиційно свідоцтва вручає Дудко Сергій Дмитрович – Заступник директора з навчальної роботи ІПДО НУХТ і Блохіна Ганна Сергіївна – Старший викладач кафедри економіки, обліку та фінансів засновник PROFI CLUB.