НОВИНИ ТА АНОНСИ

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP

З 18 по 21 жовтня 2021р. у  Києві в Інституті післядипломної освіти  НУХТ проходило навчання на тему «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки – HACCP».

Два дні з чотирьох на очному навчанні ми завжди присвячуємо внутрішньому аудиту, складанню блок-схем, аналізу небезпечних чинників і плану ХАССП (HACCP). Після першого дня навчання виникає багато питань, але головне – це не зупинятися, і продовжувати крок за кроком впроваджувати систему харчової безпеки, навчати вже самостійно свій персонал, робити свій продукт безпечним і ще більш привабливим для покупців.

Після проходження курсу учасники проходять обов'язкове тестування на знання матеріалу та отримують:

1) Свідоцтво державного навчального закладу ІПДО НУХТ.

2) Сертифікат англійською мовою.

3) Друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді.

4) Знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки

Традиційно свідоцтва вручає Дудко Сергій ДмитровичЗаступник директора з навчальної роботи ІПДО НУХТ і  Блохіна Ганна Сергіївна – Старший викладач кафедри економіки, обліку та фінансів засновник PROFI CLUB.