НОВИНИ ТА АНОНСИ

Wine&Spirits Show — найбільша професійна виставка вина та алкоголю України

Wine&Spirits Show — найбільша професійна виставка вина та алкоголю України

Wine&Spirits Show — найбільша професійна виставка вина та алкоголю України відбулася 26-27 квітня 2024 року у Kyiv Golf Center на Оболоні.

 V Український професійний дегустаційний конкурс INDEPENDENT CRAFT премія UKRAINIAN CRAFT SPIRITS AWARDS 2024 Ukrainian Craft Distillers Association – ювілейний. Він проводиться вже вп'яте - з метою об'єктивно оцінити стан вітчизняного ринку крафтових міцних напоїв, оцінити якість, рецептури, асортимент. Конкурс було започатковано 2020 року Асоціацією крафтових дистилерів України, і він тримає першість в оцінюванні вітчизняних міцних спиртних напоїв.

Місія Української Асоціації крафтових дистилерів: - Просувати українських виробників крафтових спиртних напоїв та їх бренди. - Надати учасникам конкурсу (виробникам) цінні, неупереджені відгуки третіх сторін про якість і процес виробництва їх спиртних напоїв.

Наших колег як членів журі Асоціація представляє так: «Запорукою високого професіоналізму журі конкурсу є присутність у комісії технологів харчової промисловості - викладачів профільних ВНЗ».

Представляємо науковий кістяк журі українського професійного дегустаційного конкурсу INDEPENDENT CRAFT премія «UKRAINIAN CRAFT SPIRITS AWARDS»:

ЛЮБОВ ТКАЧЕНКО - інженер-технолог бродильних виробництв, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник зі спеціальності 05.18.05. «Технологія продуктів бродіння». Стаж роботи за спеціальністю: більше 35 років.

МАРИНА БІЛЬКО - професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Національного університету харчових технологій, Доктор технічних наук.

ВАЛЕНТИНА ПОПОВА - доцент, кандидат технічних наук, Академік Української технологічної академії, радник податкової служби 1 рівня, міжнародний експерт-дегустатор міцного алкоголю.

МАРИНА ЧЕХУН - завідувач лабораторії експертизи напоїв та нормування відділу технології напоїв ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод». Старший викладач Кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій.

Викладачі та науковці, вони також - автори напоїв, що здобули престижні нагороди й прихильність споживачів, та постійні члени журі вітчизняних та міжнародних дегустаційних конкурсів.