НОВИНИ ТА АНОНСИ

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі.

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

За участю викладачів кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ "Новооржицький цукровий завод".

Цукровий Давос – 2020

Цукровий Давос – 2020

12-13 серпня 2020 року в м. Ладижин, Вінницької області відбулася науково-практична конференція цукровиків – «Цукровий Давос – 2020».

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

З 17 по 19 лютого 2020 р. в ІПДО проведено підвищення кваліфікації членів галузевих для хлібопекарської промисловості дегустаційних комісій.

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...

Нам 50 років

Нам 50 років

Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!