НОВИНИ ТА АНОНСИ

Технології створення електронної навчальної літератури

Технології створення електронної навчальної літератури

Викладачем кафедри ІОТ Бондаренко В.В. у березні-квітні (з 29.03.21 по 16.04.21) було проведено дистанційне навчання на тему «Технології створення електронної навчальної літератури» для викладачів Національного університету харчових технологій.

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес 2021»

Завідувачка кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильного виробництв ІПДО НУХТ Волощук Г.І. взяла участь у щорічній конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася 18 лютого в м. Києві.

Конференція "Sugar World 2021"

Конференція "Sugar World 2021"

Представник кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ Коротинський О.В. прийняв участь у роботі конференції "Sugar World 2021".

АгроВесна 2021

АгроВесна 2021

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв і кафедри переробки сільськогосподарської продукції ІПДО НУХТ відвідали виставки Агро Весна 2021 та взяли участь у семінарах та конференції.

Сергій Дудко традиційно відкрив курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)"

Сергій Дудко традиційно відкрив курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)"

Керівництво Інституту післядипломної освіти НУХТ, в особі Сергія Дудко, традиційно відкрили курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP (ХАССП)".

Продовжуємо працювати над  смарт-спеціалізацією Київщини

Продовжуємо працювати над смарт-спеціалізацією Київщини

Науковці Національного університету харчових технологій Валерій Махинько та Галина Волощук (ІПДО НУХТ) взяли участь у круглому столі КМДА (Департамент економіки та цифровізації), де йшлося про перспективи виробництва підприємствами області інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі).

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

Проведено підвищення кваліфікації за темою «Сенсорний аналіз» для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс»

З 10 вересня по 7 жовтня було проведено підвищення кваліфікації для фахівців ТзОВ «КР Інгредієнтс» за темою «Сенсорний аналіз».

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

Підвищення кваліфікації фахівців сектору інспектування та зберігання с-г продукції

На базі ІПДО НУХТ розпочинається підвищення кваліфікації щодо впровадження найкращих світових практик фахівців сектору інспектування...

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі інституту взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі»

Викладачі кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв ІПДО НУХТ 24 вересня 2020 року взяли участь у конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі», проведеній ВАП та компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції проведено низку занять з насінництва та технології зберігання зерна у дистанційному режимі.

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

Проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців Новооржицького цукрового заводу

За участю викладачів кафедри виробництва цукру та сахаридів ІПДО НУХТ проведено підвищення кваліфікації ІТП і фахівців ТОВ "Новооржицький цукровий завод".

Цукровий Давос – 2020

Цукровий Давос – 2020

12-13 серпня 2020 року в м. Ладижин, Вінницької області відбулася науково-практична конференція цукровиків – «Цукровий Давос – 2020».

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

Підвищення кваліфікації членів дегустаційних комісій

З 17 по 19 лютого 2020 р. в ІПДО проведено підвищення кваліфікації членів галузевих для хлібопекарської промисловості дегустаційних комісій.

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

Проведено спільні навчання фахівців з фірмою PROFI CLUB

З 28 жовтня по 1 листопада в інституті спільно з фірмою PROFI CLUB...

Нам 50 років

Нам 50 років

Інституту післядипломної освіти НУХТ виповнилося 50 років!