14-15 липня 2021 р. у м. Ладижин Вінницької області відбулася науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021».
ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників.
14-18 червня 2021 року ІПДО НУХТ провів дистанційне навчання за темою «Інтегровані процедури захисту об’єктів від шкідників (integrated pest management «IPM») згідно з ISO 22000» в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Фітосанітарною асоціацією України (ФАУ) при проведенні кваліфікаційного тренінгу "Захист зерна і зернопродуктів від шкідливих організмів".
Викладачі Інституту: доцент Попова В.М. та старший викладач кафедри хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Чехун М.Г. провели навчання «Дистиляти та напої плодові: технологія виробництва і сенсорика» для спеціалістів-крафтового виробництва дистилятів та напоїв алкогольних, а також взяли участь в якості експертів-очільників дегустаційних комісій конкурсів.
Науковці Національного університету харчових технологій Валерій Махинько та Галина Волощук (ІПДО НУХТ) взяли участь у круглому столі КМДА (Департамент економіки та цифровізації), де йшлося про перспективи виробництва підприємствами області інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі).